Iordache Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Daca poate sa ma ajute cineva cu un dump pentru acest televizor.Mentionez ca are procesorul SAA5290ZP/046 si memoria 24C02. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORIN IORDACHE Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Salut ! Incercati si dvs cu acest dump atasat de mine.Eu unul m-am luat mai mult dupa procesor si dupa dump,pentru ca acest tip de tv-u foloseste acelasi procesor si acelasi dump.Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iordache Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Multumesc mult, daca ma poti ajuta si cu codul de intrare in menu service la acest televizor la care mi-ai dat dump-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Multumesc mult, daca ma poti ajuta si cu codul de intrare in menu service la acest televizor la care mi-ai dat dump-ul. viewtopic.php?f=16&t=81015&p=726688#p726688Jungla TDA8362 .Service mode pentru ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iordache Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Daca poate cineva sa imi dea codul de intrare in menu service la tv-ul model FS2181TSK sasiu PWC4081A pentru ca am urmatorul defect: cand intra pe cautare, cauta numai banda de UHF si trebuie sa fac o ajustare in zona Tuning care se gaseste in meniul service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.