Guest assembl3r Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Buna ziua, Am achizitionat de curand un monitor Belinea 22' si am urmatoarea problema cu el: cand il deschid, imi apar o multitudine de dungi verticale colorate. Nu ma pricep in electronica sa explic mai bine asa ca atasez cateva imagini sa va puteti face o impresie. Cu cablul VGA conectat: Fara cablul VGA conectat (afiseaza asta doar ptr. 2-3 secunde dupa care intra in stand by): Va multumesc anticipat pentru orice forma de ajutor pe care mi-o puteti oferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 E SH sau nou?Ce model si eventual ...sasiul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest assembl3r Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 PP. ca la asta te referi: BJ10003sau M220z1 -L01 Rev C1 Imi cer scuze pentru lipsa mea de cunostinta insa daca ma poti indruma, iti pot furniza informatiile de care ai nevoie.LE: E SH, l-am luat de pe okazii si am cam luat "plasa". As vrea sa stiu daca mai pot face ceva cu el, ca de recuperat banii...sigur nu-i mai recuperez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ataseaza o foto a etichetei de pe capac spate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest assembl3r Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Am sa incerc sa scriu ptr. ca nu am la dispozitie telefonul sa-i fac poza acum:Belinea b.display 2.1 22' wideModel No: BJ10003Serial No: AA1122080751AB10000757Made in Germany, rev 1.0Voltage: 100-240 V AC.50-60 Hz, 1.8 ASper ca de astea aveai nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DANIEL02 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 este vorba despre VDS(PLACA DE PE DISPLAY) IN PROPORTIE DE 90%.SE REPARA DESTUL DE GREU CHIAR DACA AI CU CE SI STI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest assembl3r Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Multumesc pentru ajutor DANIEL02, insa crezi ca se poate repara sau trebuie inlocuita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DANIEL02 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 NU SE POATE INLCUI PLACA PENTRU CA ESTE IMPREUNA CU DISPLAYNUMAI DACA O REPARI PE A LUI SAU SCHIMBI DISPLAY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest assembl3r Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Este cineva dispus sa-l repare? Eventual o estimare cost daca se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor_cj Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Este cineva dispus sa-l repare? Eventual o estimare cost daca se poate?Va salut! Va pot ajuta eu cu remedierea defectului. Cost informativ:- 160lei defect in main bord-120/200Lei defect LVDS/ODRV-VDRVla care se adauga taxele pentru transport dus-intors prin Posta Romana sau firme curierat rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor_cj Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Este cineva dispus sa-l repare? Eventual o estimare cost daca se poate?Va salut! Va pot ajuta eu cu remedierea defectului. Cost informativ:- 160lei defect in main bord-120/200Lei defect LVDS/ODRV-VDRVla care se adauga taxele pentru transport dus-intors prin Posta Romana sau firme curierat rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor_cj Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Rog moderatorul sa stearga copia identica a mesajului trimis, creeat de o problema de conexiune. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Este cineva dispus sa-l repare? Eventual o estimare cost daca se poate?Trebuie sa nu ai toate tiglele pe casa ca sa repari asa ceva ( 200 de lei + transport dus-intors = 60-70 de lei ) in conditiile in care cu 400 de lei cumperi monitor lcd nou din magazin cu garantie 2 ani.Daca era un monitor de 1000-1200 lei mai mergea ,dar asa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.