AsterX Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Salut am si eu o problema cu un monitor lcd benq q7t3:Nu am lumina la display, imagine am.lampele de la lcd nu sunt arse deoarece display-ul l-am luat de la un acer care aveam problema cu tranzistori in truna.ma intereseaza sa repar acest monitor ma poate ajuta cineva ce piese trebuie sa masor daca nu am lumina la monitor?Multumesc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Trebuie cautat in zona invertorului.In general se duc tranzistorii C5707 si IRFU9024.Astia trebuiesc schimbati in primul rand,refacut lipiturile si verificati conzii pe iesire traf invertor..Ti-am atasat si schema.Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsterX Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 mentionez ca tranzistorii i-am scimbat sunt c5707 conzi umflati nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Stai sa inteleg.La un monitor BENQ ai inlocuit LCD_ul cu unul de ACER,OK?Invertorul este cel original sau cel de ACER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsterX Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 invertorul e original benqlcd-ul este acelasi model lm170e01 la fel ca cel spart numa ca acesta l-am recuperat de pe un monitor acer nu mai conteaza e acelasi modelimagine am pe el dar fara lumina Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Masoara tensiunile pe intrare invertor.E posibil sa gasesti singur...raspunsul problemei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.