Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie sistem 2.1

Guest ElectroHouse

Recommended Posts

Guest ElectroHouse

Salutare!

As dori sa-mi cumpar un sistem audio, un 2.1 - am un CJC 61D care nu mai poate, nu se mai aude atat de bine cum se auzea la inceput. Ma refer la toata gama de frecvente, de la joase pana la inalte, toate s-au "molesit".

Nu am prea multi bani, undeva la maxim 180 - 190 RON; hai fie 200 RON, dar in nici-un caz mai mult. Bun, ce caut eu? Nu ma intereseaza atat de mult frecventele inalte, ci mai degraba un subwoofer de tip kicker. Ma refer la subwooferul ala care bubuie frumos. Am vazut ca toata lumea lauda Microlab M820; ca ar avea exact ce caut eu, acel bass care bubuie si nu doar vibreaza aiurea.

M-am gandit si la optiunea de a vinde CJC-ul actual si sa mai adaug un 50 de lei la buget, insa nu-l cumpara nici dracu (cred). Voi ce ziceti sa fac?

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionescu liviu

1

• Stefan BBx

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

pai daca zici ca nu se mai aude bine nu stiu daca ti-l cumpara cineva... sau daca ti-l cumpara nu stiu cat poti sa iei pe el.subwooferul acelui microlab face maaare galagie deci l-as recomanda sincer.(si eu sunt maniac al bass-ului :da )

Eu am ramas uimit de cat de tare se aude si ce vibratie producea un logitech x-530 intr-o sala mare de dans. Raportat la dimensiunile si puterea pe care le au astfel de sisteme, banuiesc ca are difuzor de 16 cm, nu stiu. Se auzea basul bine peste tot. DAR conteaza foarte mult si pozitionarea, la vremea aia era bagat intr-un semineu de piatra. :rade: . Daca risti poate ai noroc si prinzi unul la mana a doua bun, la banii astia.