Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator pentru tda 7294


fritz_vali

Recommended Posts

imi cer scuze ca am post acest topic(stiu ca sa vorbit foarte mult despre tda7294)! :jytuiyu sa trecem la subiect: vreau un preamplificator pentru tda7294(stiu ca sunt destul de multe scheme cu ci si cu tranzistoare, dar vreau a imi recomande cineva unul care a fost testat si care nu incurca , calitatea sunetului) :da doresc ca preamplificatorul sa aibe reglaj de ton macar bass si inalte! :dans: astept pareri :freaza:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

am postat aici din motivul ca vreau cineva care a testat sa ma va duce direct la schema care se potriveste cel mai bine cu tda-ul! binenteles ca am cautat si am gasit ( as alege tda1524 dar am auzit si unele dezavantaje despre el) dar vreau cineva care a testat produsul impreuna cu amplificatorul mentionat!

Link to comment
Share on other sites

preamplificatoarele nu sunt dedicate pentru fiecare circuit integrat in parte, iar corectia este cu totul altceva si gasesti scheme pe acest forum.nu cred ca tda1524 are cum sa afecteze calitatea unui amplificator cuTDA7294.

Link to comment
Share on other sites

preamplificatoarele nudedicate pentru fiecare circuit integrat in parte, iar corectia este cu totul altceva si gasesti scheme pe acest forum.nu cred ca tda1524 are cum sa afecteze calitatea unui amplificator cuTDA7294.

ok multumesc pentru sfat ! cred ca o sa folosesc tda 1524 pentru corector ton , volum , preamplificare!(tin sa mentionez ca nu sunt un audiofil ionrait) mai astept pareri pro sau contra despre tda 1524 sau daca e mai bine sa folosesc altceva !
Link to comment
Share on other sites

Este f bun raportat calitate pret mai ales daca nu cereti prea multe de la el.Scheme sunt zeci cu TDA1524 dar va recomand pe cea din datasheet.Eu la-m facut si sunt multumit de el.

mltumesc mult pentru parere! momentan o sa continui cu statia de construit mai tarziu din motive financiare si ptr ca sunt ultimul an la facultate !
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Incearca asta: viewtopic.php?f=35&t=4609&start=105

 

http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=5&t=3420

 

Incearca sa le parcurgi pana la capat, le-am explicat cat am putut de bine. Intradevar, nu exista preamplificator dedicat pentru fiecare amplificator existent, singura problema (bruta) de care trebuie avut grija este ca semnalul la iesire sa nu fie mai mare decat ce trebuie la intrarea amplificatorului final. Aceest lucru se va tatona printr-o rezistena variabila pe fiecare canal.

 

Bafta. Radu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines