Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema pt AN7146M


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Multumesc pt schema. O sa incerc, daca ceva nu inteleg atunci voi intreba.Nu am pretentii de calitate inalta pt sunet, o sa mearga de pe un acumlator cu doua boxe (pt o casa de vacanta pe munte).Pentru nig ro: Este dintr-un radiocasetofon si placa de circuite este mare (vreo 35-40 cm lungime) impreuna cu componentele4 pt radio etc. Si in plus nu mai este intact, am folosit majoritatea pieselor bune.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In fine am facut amplificatorul. Nu am folosit schema postata (oricum multumesc) pt ca intre timp am gasit un datasheet mai complet. Inca trebuie sa pun un potentiometru si mufele de intrare/iesire si radiatorul. Am facut dupa schema Application circuits/Dual.Atasez si datasheet-ul, si rog pe cineva sa-mi spuna daca pot alimenta de pe un acumlator auto sau de la o sursa de calculator cu 12 volti. Scrie ceva in datasheet, dar nu inteleg totul si nu vreau sa risc pt ca este primul meu proiect de acest gen, pana acum am facut doar filtre pasive. Banuiesc ca potentiometrul trebuie pus intre sursa ce curent (acumlator) si intrare (Vcc).Va multumesc.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări