Guest Disconnect Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Salut,am si eu un tv din Irlanda,panasonic model tx28dk1,sasiu tnp8ee009 si nu reusesc sa ii schimb norma de sunet pentru BG/DK.Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Este sasiu Euro4.Am atasat un SM .Poate va ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Disconnect Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Am reusit sa fac sunetul,am scris un dump dar televizorul receptioneaza numai banda UHF,selectorul original este ENG27514G.Aveti idee cu ce pot inlocui aceste selector?Am citit pe un forum polonez ca ar merge CTF5510A.Am pus un selector CTF5510A si nu receptioneaza nimic.Oare ar trebui facute si setarile din service sa poata sa-l recunoasca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariancalinescu Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 In revista Depanatorul nr.33, pag.38 este descrisa modalitatea de modificare a normei la Panasonic- sasiu Euro 4- cat si tunerele ce pot fi utilizate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.