Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Exista doritori de clona pickit2 ?

Guest noxxys

Recommended Posts

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply
Guest noxxys

Cablajul va fi facut cu metoda foto deci o sa iasa bine, iar de design nu stiu ce sa zic ca nu cred ca ii fac carcasa, am deja clienti multumiti de programatoare jdm facute de mine deci daca ma apuc sa il fac nu exista sa nu imi iasa si oricum nu as pune la vanzare daca nu ar functiona :ciuda:

Cablajul va fi facut cu metoda foto deci o sa iasa bine, iar de design nu stiu ce sa zic ca nu cred ca ii fac carcasa, am deja clienti multumiti de programatoare jdm facute de mine deci daca ma apuc sa il fac nu exista sa nu imi iasa si oricum nu as pune la vanzare daca nu ar functiona :ciuda:

Daca vrei sa vinzi ceva, fa-o in cadrul subforumului Vanzare, afli acolo daca sunt doritori sau nu.

Guest noxxys

Nu vreau sa vand nimic acum, vreau sa vad daca sunt doritori, sa nu ma apuc sa fac 10 bucati si sa raman cu ele, ce am de vanzare e pus la vanzare unde trebuie, cine ar vrea asa ceva poate sa imi raspunda, nu inteleg de ce trebuie sa fiu mustrat, nu vad ce regula am incalcat

Sugerez sa nu faci versiunea aia , ci sa faci o clona identica cu originalul (minus EEPROM-urile, cine foloseste OTG ? ), sunt doar cateva piese in plus, cine stie cand o sa doresti sa programezi un PIC care merge doar la 3.3v ? Si eu am facut fix aceiasi clona de pickit si a mers din prima, am folosit-o pentru ce am avut nevoie , dar cand am avut nevoie sa programez un PIC32, a trebuit sa fac alt pickit , si de data asta l-am facut cum trebuie.

Guest noxxys

Perfect, asta vroiam sa stiu, daca am macar 2-3 doritori, pcb-ul va fi facut cat de comercial se poate la nivel de hobby, cu metoda foto, componentele plantate cu grija si pretul cat sa acopere componentele, pcb-ul, si munca mea, programatorul va fi testat inainte de livrare, numai bine la toata lumea

• 3 weeks later...
Guest noxxys

E gata clona, testata pe pic18f2550 pe care il citeste, scrie si sterge fara nici o problema, functioneaza exact ca originalul dar momentan merge numai cu pic-uri pe 5v, pe viitor o sa fac un mic convertor cu care o sa mearga si cu pic-uri pe 3,3v, curand pun si poze, pretul ar fi de 85 lei

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines