riciu Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 dispozitivul din poza este un releu de alarma scadere rezistenta izolatie.primeste semnal de la detectorul de punere la masa, sub forma de curent, fiind inseriat si cu un megaohmetru analog iar el doar afiseaza... ceva. in caz ca rezistenta este mai mica decat normal , este actionat un releu in interiorul acestui dispozitiv, care comanda o alarma. are pe el un potentiometru de reglaj(nu stiu ce regleaza!) si un buton care iar nu stiu pt ce e. in dreptul lor nu scrie nimic. daca rotesc potentiometrul si apas pe buton se afiseaza o valoare mai mare sau mai mica pe display. daca-l tin apasat mai mult timp, nu se intampla nimic. cum functioneaza asta pt ca eu am pus un fir cu tensiune la masa si nu mi a dat nici o alarma. doar i se schimba valoarea afisata pe display. din 4 dispozitive, nici unul nu a reactionat in nici un fel. stie cineva cum se testeaza un astfel de dispozitiv pt a se vedea daca functioneaza bine sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riciu Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 am uitat de poza, insa incerc sa fac altele ca prima nu s-a descarcat, fiind prea mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riciu Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 aceasta este poza cu dispozitivul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEy Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Este vorba de un releu punere la pamint folosit in statiile de inalta tensiune (110kv/10/20kv) acest releu trebuie probat functie de ce caracteristici are notate pe el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
riciu Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 da, insa eu vreau sa stiu la ce serveste acel buton de pe el si acea rezistenta variabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gica70 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Da-ne si noua o firma, un cod al produsului, o denumire ceva..ca din poza aia mai nimic nu vad..sa nu spui ca nu are Cartea tehnica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riciu Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 pai daca as fi avut ceva documentatie, as fi reusit poate sa i dau de cap singur. dar pe el scrie doar ce se vede in poza. adica... nimic. poate sa aiba vreo eticheta pe spate, ca in laterale nu are nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.