Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se foloseste acest dispozitiv?

riciu

Recommended Posts

dispozitivul din poza este un releu de alarma scadere rezistenta izolatie.primeste semnal de la detectorul de punere la masa, sub forma de curent, fiind inseriat si cu un megaohmetru analog iar el doar afiseaza... ceva. in caz ca rezistenta este mai mica decat normal , este actionat un releu in interiorul acestui dispozitiv, care comanda o alarma. are pe el un potentiometru de reglaj(nu stiu ce regleaza!) si un buton care iar nu stiu pt ce e. in dreptul lor nu scrie nimic. daca rotesc potentiometrul si apas pe buton se afiseaza o valoare mai mare sau mai mica pe display. daca-l tin apasat mai mult timp, nu se intampla nimic. cum functioneaza asta pt ca eu am pus un fir cu tensiune la masa si nu mi a dat nici o alarma. doar i se schimba valoarea afisata pe display. din 4 dispozitive, nici unul nu a reactionat in nici un fel. stie cineva cum se testeaza un astfel de dispozitiv pt a se vedea daca functioneaza bine sau nu?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

pai daca as fi avut ceva documentatie, as fi reusit poate sa i dau de cap singur. dar pe el scrie doar ce se vede in poza. adica... nimic. poate sa aiba vreo eticheta pe spate, ca in laterale nu are nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines