Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema simpla


virgil_19

Recommended Posts

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Sa inteleg ca vrei sa pui 220v pe gardul caiilor? De ei mai ai nevoie cumva?In functie de raspuns iti indic unde poti citii informatii si intreba despre nelamuriri (desi nici tie nu-ti cade mana daca vei cauta pe forum!)

Link to comment
Share on other sites

Poate are cai cu dioda "anti prost"si rezista la scurt circuit are si o siguranta pe undeva,Sunt in comert niste aparate care se fol pt tarcul oilor cred ca functioneaza si in cazul cailor.

Am ras o grama de faza asta :ras:
Link to comment
Share on other sites

IMI PARE RAU CA TE-AM FACUT SA RAZI CU ATATA POFTA Virgil_19

Vezi ca s-a mai discutat despre gardurile electrice. Este destul de problematica treab....daca nu respecti EXACT standardul, si vine vre-un prost, pune mana pe gard si ramne acolo....Cauta sa cumperi ma bine ceva industrial.
Link to comment
Share on other sites

Pt un gard electric ,ai nevoie de asa ceva: http://www.almiracluj.ro/catalog/genera ... uri-111718 care energizeaza o sarma zincata (gardul propriu zis)de 1,5...2mm pusa pe izolatori; sarma trebuie marcata,din loc in loc, cu tablite de avertizare(asa cere legea pe la noi),iar daca se intampla un accident ... ai respectat masurile de siguranta impuse de lege si ledoresti numai bine celor din comisia de ancheta.

Totusi,daca cauti,gasesti cateva pagini despre garduri electrice,realizarea unui generator de impulsuri nu e chiar asa simpla cum pare.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines