Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Io_nutz

WELLER

Recommended Posts

CEAO BAIETI!. Sunt si eu la inceput de drum in electronica (student in anu 1 la electronica), si am o dilema:vreau sa imi cumpar o statie de lipit weller(wlc 100) care e foarte ieftina afara dar nu stiu cum pot sa fac rost de ea aici in ROMANIA!!! Ma poate careva ajuta?

http://www.action-electronics.com/wewlc100.htm :tonqe: :tonqe: :smt006

Share this post


Link to post
Share on other sites

stai linistit nu arunca banii in vant,cupara un letcon ieftin la 38mii la care pui un varf de cupru si nu ai taina,reglezi temperatura in functie de cat introduci varful in interior.eu am avut cateva letcone chipurile profesionale si mureau in 8-9luni iar acum lucrez cu o chinazaraie de un an juma

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu-l asculta pe luc desi aparent la miile lui de tv reparate ar cam trebui sa ii urmezi sfatulnu cumpara din ala de trei lei , ca se arde imediat , indiferent de varful pe care il pui ( sa nu mai vorbim de sfatul lui total gresit , de a regla temperatura prin introducerea si scoaterea varfului din ciocan - care duce la arderea rapida a rezistentei , nemaiavand suprafata de disipare calculata initial )vezi ce oferte au cei de la telezimex si vitacom , nu iti trebuie weller deocamdata . dar totusi ia-ti ceva care sa iti placa , sa gasesti varfuri de schimb si sa nu fie scump

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu mi-am luat de la Global un letcon de 40W negru cu un grip de cauciuc galben la 10 lei. Varful este nesperat de bun, nu s-a "bontit" deloc (cred ca e din ala care se autoascute). Recomand oricui acest letcon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.