Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diafonie


Guest Vasile

Recommended Posts

Vreau sa fac un preamplificator pe lampi si vreau sa stiu daca fac ambele canale pe o singura lampa dubla (dubla trioda) va avea diafonie mare ?Il facea cu 2 lampi dar nu am gasit decat una :cry:

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu sunt tare sarit de pe fix :lol: Daca imi propun sa fac un circuit cu o anumita piesa nu ma poate scoate nimeni din ale mele pana nu ma lovesc cu capul :P Vreau cu ecc88 si gata :roll:

Link to comment
  • 2 months later...

Salve Vasile! Stiu schema am am facut-o si eu dar cu alt tub(ecc81) si e ok. Am folosit-o ca rep catodic dupa un etaj de preu cu ecc83. Chestia cu diafonia e relativa dar daca nu ma insel ecc88 are ecran intre triode pe care il pui la masa. Mai poti folosi varianta cu PCC88 de tv care sigur are ecran si s-ar rezolva treaba cu diafonia. Sincer si mie imi plac ecc88-urile si echiv. pt. ca au curentu anodic mai mare si redau mai cu "oua" joasele!!!Spor la montaj!

Link to comment
  • 2 months later...

Nu ma intereseaza amplificarea, este un simplu buffer :wink: In fata lui are tot ce-i trebuie, inclusiv control digital :lol:

*Aha, e pe post de "generator de armonice pare" care suna bine la ureche... :lol: :lol: :lol: (sorry pt off topic, nu o spun cu rautate...)
Link to comment
  • 1 year later...

Am construit intr-un final "repetorul catodic". Intr-adevar suna excelent! Il recomand tuturor celor care vor asa-zis-ul generator de armonice placute urechii. Nici vorba de diafonie. Eu am pus tubul rusesc 6H23П.

 

Uite si poza in sine:

 

Posted Image

 

Stima,

ALEKS

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines