Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tv

Guest littlea

Recommended Posts

Guest littlea

Salut, am o problema cu semnalul tv, eu si cu inca cineva impartim cablu in 2 numa ca semnalu vine atat de prost icnat nu prinde mare lucru, as vrea o schema de amplificator semnal tv dc stiti si aveti idee, e un spliter bagat dar ca de obicei spliterul nu face altceva decat sa imparta, ce aberez si eu :) deci are cineva o schema?va multumes

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan69

1

• luc

1

• Depanatoru

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mister_rf

Prima data verifica daca semnalul de pe cablu este corect pentru un sigur televizor conectat fara splitter... Daca nu ai receptie buna in acest caz orice incercare de a amplifica semnalul nu va da rezultate spectaculoase...

Al doilea pas este sa folosesti un splitter de calitate.

Despre amplificatoare de CATV au mai fost discutii pe forum. Eu iti recomand o schema aparent mai complicata, vezi aici:

http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... light=catv

Guest littlea

OOO boy, da e mare :) am incercat si cu un spliter mai smecher, exact ce folosesc baietii de la astral dar.... nu stiu cred ca e prb din amplif general ca pt un televizor se vede bine dar cand intra al doilea e cam dureros.... alte idei? orice este bun da sa se vada naiba mai bine sa nu stau sa descifrez ce zic aia la stiri :d

Pai cam au dreptate , degeaba pui amplificator daca sunt pierderi de semnal undeva pe traseu. Totusi ,parca deduc din ce spui ca se influenteaza intre ele televizoarele , aia e de la distribuitorul de proasta calitate sau montat gresit . Ti s-a zis sa probezi fara distribuitor , care e rezultatul ?