Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator QSC


Recommended Posts

am constatat cu uimire ca multe statii profesionale au schemele copiate de la qsc... de ex:alto macro 830

se comporta f bine in realitate, poti sa-l cumperi linistitschema din interior este QSC 100% :supz:

si mai erau si altele..de exmplu MX-urile care sunt atat de apreciate de unii....si mai erau...se pare ca aceste scheme qsc sunt "la moda" printre producatorii de amplificatoare profesionaleam vazut ca este cineva care vinde cablaje la asa ceva..si nu sunt foarte complicate..parerea mea...sunt relativ putine piese....intrebarea mea este: cum se comporta in realitate..cum e sunetul..e bun?
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

sunetul e foarte bun..adica in comparatie cu foarte multe alte amplificatoare qsc-ul suna mult mai bine....la claritatea sunetului qsc-ul (cel care il fac eu) bate AV400 si alte amplificatoare pe mosuri fara nici o problema... eu pot sa spun orice,dar probabil nu o sa te convingi de asta pana nu ai langa tine un alt amp si asta...are putine componente, si e fibil..dece crezi ca foarte multe firme opteaza pe schemale astea, in loc sa faca si ei pe mosuri..(nu vorbin de laterali,ca aia intradevar au alte avantaje..vorbesc de cei..normali..irf-uri sa zicem..)....pt ca e foarte performant la cate piese are..raportul pret/calitate nu e batut de aproape nimic....adica eu nu stiu o alta schema ca re la pretul asta sa sune mai bine..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines