Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gloria

Guest Stelian

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Va trimit eu schema pe pe personala, ca sa nu umplu degeaba forumul. Din cate stiu eu, modelul 4 are finalul pe BD-uri. Anterioarele aveau AC-uri ..Alte diferente majore nu stiu sa existe..E drept ca nu am mai reparat o Glorie de peste 10 ani...

Guest Stelian

Multumesc mult Flor.A fost o mare surpriza intrucat intrebarea a fost pusa pe pagina de Calculatoare (din greseala) dupa care am pus-o si pe pagina de Radio TV.Inca odata MULTUMESC. STELIAN din TR. SEVERIN

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Guest Pici_xxx

:toimonster: Hei ash vrea sa shtiu shi eu dak exista o pagina web cu scheme din revista Tehnium?Dak shtitzi vreun va rog sa-mi datzi.mersi :smt003 [/img]

Guest Pici_xxx

:toimonster: Hei ash vrea sa shtiu shi eu dak exista o pagina web cu scheme din revista Tehnium?Dak shtitzi vreun va rog sa-mi datzi.mersi :smt003 [/img]

Guest Pici_xxx

:toimonster: Ash dori shi eu o skema sau doua un emitor shi un transmitor simplu va rog.Ash d orice k am in minte o idee prea beton.Dak imi iese fac poza si vo arat.Va rog sa-mi datzi!!! :supz:

:toimonster: Ash dori shi eu o skema sau doua un emitor shi un transmitor simplu va rog.Ash d orice k am in minte o idee prea beton.Dak imi iese fac poza si vo arat.Va rog sa-mi datzi!!! :supz:

Banuiesc ca "emitor" si "transmitor" inseamna de fapt emitator, iar "k" este prescurtarea de la "ca" (ai facut economie de 50% :finga: ). Scheme gasesti pe net, dar ai grija: ori esti radioamator autorizat si te joci in benzile alocate, ori folosesti mai putin de... 10mW. Daca (Dak) superi pe cineva, pot veni baietii veseli de la IGCTI si s-ar putea sa nu glumeasca.P.S. Nu uzezi mai mult tastatura daca scrii cuvintele intregi si in limba romana, in schimb ne faci noua viata mai usoara "dak" nu suntem nevoiti sa traducem posturi. Si arati si ceva respect colegilor de forum. Scuze daca sunt mai acid, dar am vazut azi lucrari ale unor elevi de cls. a IX-a, si erau pline de "K", "DAK", etc. Au picat :snakeman:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines