dividivus Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Nu vreau sa fac vreo reclama la un site, dar am simtit nevoia sa va spun despre acesta, pt ca are raspunsuri la foarte multe intrebari pe care le punem auici pe forum. Am avut norocul sa ajung cumva la acest site. Este ca o "Biblie" pt echipamentul audio din masina. Iata link-ul: http://www.bcae1.com/ La sfarsitul pagini trebuie doar sa apasati "Forward" Are foarte multe informatii. Si se poate cauta temele care va intereseaza de pe coloana din dreapta. Mult succes. Link to comment
Guest balancelini Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 super link :partyman: eu unul l-am pus la favorite nu se stie nicodata :smt003 Link to comment
margarit2001 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 yo l-am scos pe tot de cand era pe alt domeniunu se stie niciodata cand trebuie :weedman: Link to comment
margarit2001 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 daca il vrea cineva sa-mi zica Link to comment
Palade Vlad Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 ) Salut! Eu as vrea acest sit, daca se poate(pt margari2001). Adresa mea de mail: [email protected]. P.S. :Cum se poate scoate un sit cu tot ce are pe el?. Link to comment
Recommended Posts