Guest AdieleC Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Salutare!Am nevoie de un soft cu care sa pot regla frecventele (intervalul de frecvente mai corect) pentru fiecare canal in parte al placii de sunet.Imi trebuie pt ca subwooferul meu "stie" de la 30 la 130 de Hz si am o indoiala ca nu atat ii da placa de sunet.Placa e pe 6 canale ALC655.Multumesc anticipat. Link to comment
adi_0106 Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 tiam trimis pe mailul care l-ai lasat tu aici pe forum o arhiva cu un update la winamp - un corector pt fiecare canal al placii tale de sunet PS: nu este pt toate cele 6 canale ale placii de sunet - ci numai intre L si R Link to comment
Guest AdieleC Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Am reglat pt fata de la 130 in sus (cred ca asta face) dar nu s-e simte cine stie ce (s-ar putea sa nu fie nimic).La calculatorul vechi, cu placa 6 canale ALC650 integrata in placa de baza Abit NF7, driverele de la Nvidia avea un utilitar de ii reglai acolo frecventa de taiere si se auzea super. E acum nu pot sa folosesc aceleasi drivere si nici utilitarul nvMiver.Alte idei? Cineva? Link to comment
FIXVID Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 ideal ar fi sa aiba integrat crossoverul de care vorbesti tu ..da la un alc 655 nush daca ai norocu asta (daca ma gandesc mai bine aia depinde de cipul audio) uite incearca pluginu asta pt winamo dee3 http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=136942 are suport pt iesire 5.1 si ai acolo o gramada de reglaje io nam testat inca daca functioneaza corect ca si crossover pt sateliti si sub da poate reusesti tu Link to comment
Guest Alexander666 Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 l-am testat eu este o pocnitoare... eu am un audigy 2 Link to comment
Recommended Posts