Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefonia VOIP-RDS


dalu

Postări Recomandate

Daca pe numarul meu de telefon pe RDS, POATE VORBI shi altcineva in asha fel incit sa-mi incarce factura. Cei de la RDS sustzin ca acest lucru nu este posibil intrucit modemul se afla la mine acasa , iar accesul la numarul meu iar accesul la numarul meu (evident cind sun pe cineva) se poate face numai prin acest modem.

Oare asha sa fie?

PS: editat de niq_ro din 2 posturi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator adybady

Eu vad problema cam asa : daca iei modemul in gentuta , pleci la un prieten care are acces RDS (internet) si instalezi modemul la el , in principiu poti vorbi la telefon pe numarul tau de la casa lui !!! . Rezulta ca daca cineva rau intentionat (dar mesherias) stie sa simuleze modemul (probabil trebuie sa cunoasca MAC-ul modemului) atunci se poate conecta clendestin si sa utilizeze tel. tau. Si ma mai gandesc la ceva de bun simt : la cate s-au facut in lumea asta mare , nu exista NU SE POATE.

Link spre comentariu

Tipii de la asha numitul serviciu tehnic din punctul meu de vedere nu au cum sa nu cunoascha caracteristiciile tehnice ale modemului meu, asha ca nu cred ca este o dificultate sa ma incarce cu minute in plus mai ales ca sus numitul serviciu tehnic consta intr-o incapere de dimensiuni medii shi un calculator pe post de server probabil pentru calculatoarele noastre ale abonatzilor.Nu de mult am avut o defectziune constind in 3 zile de lipsa telefon shi internet , m-am dus direct la acest serviciu tehnic si din trei comenzi pe tastatura dupa ce mi-a introdus numarul a remediat defectul. Deci toate problemele in marea lor majoritate tzin de soft, asha ca daca stapineshti bine softul (ASHA CRED EU, POATE GRESHESC!!!!), cred ca un amarit de modem itzi poate sta in cale. In priviintza desfashuratorului, e o birocratzie cumplita, am cerut si mi-au raspuns nefavorabil, deoarece zic ei numai in cazuri deosebite, cum ar fii incercarea de reziliere a contractului, shi atunci trebuie sa faci cereri pe la judetz, in orce caz toate argumentele lor se terminau invariabil cu argumentul suprem ca modemul fiid acasa la mine nimic nu se poate intampla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări