Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
dalu

Telefonia VOIP-RDS

Recommended Posts

Daca pe numarul meu de telefon pe RDS, POATE VORBI shi altcineva in asha fel incit sa-mi incarce factura. Cei de la RDS sustzin ca acest lucru nu este posibil intrucit modemul se afla la mine acasa , iar accesul la numarul meu iar accesul la numarul meu (evident cind sun pe cineva) se poate face numai prin acest modem.

Oare asha sa fie?

PS: editat de niq_ro din 2 posturi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest adybady

Eu vad problema cam asa : daca iei modemul in gentuta , pleci la un prieten care are acces RDS (internet) si instalezi modemul la el , in principiu poti vorbi la telefon pe numarul tau de la casa lui !!! . Rezulta ca daca cineva rau intentionat (dar mesherias) stie sa simuleze modemul (probabil trebuie sa cunoasca MAC-ul modemului) atunci se poate conecta clendestin si sa utilizeze tel. tau. Si ma mai gandesc la ceva de bun simt : la cate s-au facut in lumea asta mare , nu exista NU SE POATE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

poti sa ceri factura detaliata si vezi ce numere au fost apelate de la tine , apoi judeci si singur ce si cum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipii de la asha numitul serviciu tehnic din punctul meu de vedere nu au cum sa nu cunoascha caracteristiciile tehnice ale modemului meu, asha ca nu cred ca este o dificultate sa ma incarce cu minute in plus mai ales ca sus numitul serviciu tehnic consta intr-o incapere de dimensiuni medii shi un calculator pe post de server probabil pentru calculatoarele noastre ale abonatzilor.Nu de mult am avut o defectziune constind in 3 zile de lipsa telefon shi internet , m-am dus direct la acest serviciu tehnic si din trei comenzi pe tastatura dupa ce mi-a introdus numarul a remediat defectul. Deci toate problemele in marea lor majoritate tzin de soft, asha ca daca stapineshti bine softul (ASHA CRED EU, POATE GRESHESC!!!!), cred ca un amarit de modem itzi poate sta in cale. In priviintza desfashuratorului, e o birocratzie cumplita, am cerut si mi-au raspuns nefavorabil, deoarece zic ei numai in cazuri deosebite, cum ar fii incercarea de reziliere a contractului, shi atunci trebuie sa faci cereri pe la judetz, in orce caz toate argumentele lor se terminau invariabil cu argumentul suprem ca modemul fiid acasa la mine nimic nu se poate intampla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...........CRED CA UN AMARIT DE MODEM NU ITZI POATE STA IN CALE.............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.