Guest ge[]rge18 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 salutare baieti! vreau sa cumpar un amplificator de masina si daca e sa il folosesc si in casa mrge sa il pun pe sursa de la calculator?amplificatorul are o putere de 2x80wrms si ma costa in jur de 3-4 mil.apropo! se inseamna tehnologia MOSTFET???? Link to comment
adi_0106 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 parerea mea este ca la banii aia iti iei ceva de putere mult mai mare ...... vezi ca este la vanzari/cumparari un anunt ..... in care se vand amplificatoare de masina ieftinein casa poti sa il folosesti si pe sursa de calculator .. eu cel putin cand am avut o statie auto .... am nenorocit boxe cu ea alimentata de la o sursa de PC Link to comment
Guest ge[]rge18 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 dar ce imi recomanzi ? un ampl de masina sau unul de casa? Link to comment
adi_0106 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 pai depinde ce ai tu nevoie .......daca vrei sa il poti folosi si in casa si in masina .... logic ca recomand unu de masina care alimentat dintr-o sursa de PC il poti folosi si in casa Link to comment
adi_0106 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 daca mai vrei amplificator auto - intra la vanzari/cumparari ca am un anunt acolo cu mai multe modele de statii :yawinkle: Link to comment
Recommended Posts