Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

electromasaj cu 16f84+lcd

tomaur

Recommended Posts

salutare tuturor...va rog mult daca are cineva o schema ceva despre un stimulator de electromasaj ceva cu microcontroler si lcd si cu posibilitatea de a controla setarile de parametri....mare rugaminte ...fac cinste de paste cand vin acasa....multam frumos

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomaur

6

• 25L91N11

2

• script22

1

• Mondan

1

cand zici electomasaj la ce te referi ?dala cu electrozi de ii lipesti si te corentezi :nebunrau: pana slabesti :))in cazu astra mai bine cumperi unu gata facut scapi de un chin plus ca e si estetic

merci frumos dar daca vroiam sa cumpar era cumparat de mult .....care este marea satisfactie???? cand faci ceva cu mana ta..... am nevoie de un ''hex'' pentru un ''pic......'' controller care sa faca pwm 10hz-200hz si timp 0.5ms-10ms , care la randul lui sa comande prin ceva tranzistoare cateva trafurii mici ...cam asta este tot ...dau si eu cateva baterii de vin bun pentru un ajutor real cu o schema buna .....multam frumos anticipat...

buna ziua tuturor.rugaminte mare,chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o schema (hex) despre un microcontroler picxxx care sa genereze pwm cu frecventa (0-500hz) si duty cycle (0-100) reglabil ,afisate pe un lcd2x16. am cautat pe ste tot dar nu gasesc decat poze cu montajele realizate pe youtube ceva cu 16f877. la cati electronisti foarte buni sant pe acest forum cred ca este imposibil sa nu ma poata ajuta cineva. multam frumos anticipat...

multam frumos de ajutor ,este foarte interesanta schema dar fara hex este imposibil pt mine sa o realizez. am tot vazut pe youtube pwm cu pic 16f877 la care se poate seta frecventa si dyuti cycle in jurul valori de 0-200hz si factor 0-100 procente,asta ar fi ideal pt mine ca as putea comanda mai multe montaje cu el . multam frumos ..cu respect auras toma.

asa ceva as dori sa fac,bineinteles cu ajutorul vostru daca este posibil. Youtube_ PWM with PIC 16F877A and LCD .am cautat peste tot si nu pot gasi o schema +hex cu asa ceva. multam celor care vor sa ma ajute.

offtopic:sa fie vre un proiect pentru scoala ?fara gluma - is curios cum este cu stimulatorul asta ? In loc sa mergi la sala stai in fotoliu, intri pe Elf, si iti pui montajul asta ?

Salut,Din cate am mai citit multe proiecte despre electromasaj sunt considerate false si fara rezultat.In schimb eu cred ca odata ce il aduci la parametri egali cu unul deja aflat sub o licenta in comert atunci este facut deja mai mult decat bine.Sa construiesti unul de la zero in regim homebrew este posibil sa te coste mai mult decat unul din comert. Bine, stiu ca este altfel cand este facut de mana ta. (Daca facem comparatie cu acele homemade facute muult mai durabile si simt de raspundere decat cele din comert).Cand vine vorba deste un electro stimulator si de vanzarea lui atunci se schimba treaba.O sa treaca ceva timp(plus spaga) numai sa-l poti expune in public.Un vanzator de produse medicale recupereaza cheltuiala de la inceput in cativa ani.Am un prieten care a vandut prima inima artificiala(pe langa alte aparate medicale) in Malta si stiu prin ce a trecut pana sa poata pune ceva pe piata (deja omologat si acceptat in comunitate).Respect

salutare tuturor.. montajul pe care vreau sa-l fac nu este doar pt acel stimulator ,el poate fi folosit pt a comanda mai multe aplicatii de exemplu :un generator de hho ;un incarcator universal pt acumulatori ;un motor electric ;o sursa de alimentare;un sistem de iluminare.......etc ,si toate folosind pwm cu duty cycle si frecventa variabile. stimulatorul merge si cu un 555foarte bine dar eu vreau ceva cu un afisaj pentru mai multe aplicati...am gasit ceva scheme in jurul integratelor max038 si xr2206 dar nu gasesc si comanda cu un pic microconroller cu lcd...tot mai sper ca cineva sa-mi deschida ochi cu o schema foarte buna..multam frumos...cu respect auras toma.