Guest misusoft Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Salutare!Am o camera video Sony DCR DVD-106, merge bine, nu am nimic de reprosat, insa un var de 4 ani a ajuns la ea si ca printr-o "Minune" a reusit sa miste ecranul lateral in asa fel, cu asa talent incat acum imi este luminat doar in alb, nu mai vad nimic pe el, touch-screenul merge (daca conectez camera la tv pot naviga prin meniu utilizand touch-screenul displayului fara probleme.Stiti cumva care e problema?Ce trebuie schimbat?Unde gasesc piese de schimb?Multumesc mult! Link to comment
crisgsm Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 am eu o camera defecta daca te intereseaza....pret fix 200 lei + taxe postalecamera functioneaza dar mai face probleme cu citirea dvd-ului mai exact da o eroare de portita deschisa accidental la dvd Link to comment
BUGHIU Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Salutare!Am o camera video Sony DCR DVD-106, merge bine, nu am nimic de reprosat, insa un var de 4 ani a ajuns la ea si ca printr-o "Minune" a reusit sa miste ecranul lateral in asa fel, cu asa talent incat acum imi este luminat doar in alb, nu mai vad nimic pe el, touch-screenul merge (daca conectez camera la tv pot naviga prin meniu utilizand touch-screenul displayului fara probleme.Stiti cumva care e problema?Ce trebuie schimbat?Unde gasesc piese de schimb?Multumesc mult!Probabilitatea ca panglica de legatura dintre camera si ecran sa fie rupta partial este de 99,9% si din aceasta cauza nu vedeti nimic pe ecran Link to comment
Recommended Posts