ianc Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Va salut pe toti.Ajutati-ma va rog sa descalcesc raia asta de tv.Televizorul este adus din Anglia,iam schimbat selectorul pt. ca nu avea numai UHF,lam tras in banda acuma mai am o problema cu dimensiunea pe vertical si am nevoie sa intru in service menu,si nu stiu cum???? si ce telecomanda merge,lam dibuit cu una de Philips dar sunt comenzile anapoda.TV este:Deccacolour D25TEF6 sasiu TATUNG E1,Procesor 19-8801-8,TATUNG,E VERS 2.00,jungla tda 8366Multumesc anticipat. Link to comment
misuraelectronic Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 telecomenzi care merg la acest model de tvc sint urmatoarele...1-- ir541 gbs2-- p817 pilotps... lam dibuit cu una de Philips dar sunt comenzile anapoda....cum adica...? explicati , va rog...! Link to comment
gl 04 eyc Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 ai manualul de service (usor de gasit, de altfel) Link to comment
tv1 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 telecomenzi care merg la acest model de tvc sint urmatoarele... 1-- ir541 gbs 2-- p817 pilot ps... lam dibuit cu una de Philips dar sunt comenzile anapoda....cum adica...? explicati , va rog...!Originala are codul RC 400.Adaug la cele spuse de misuraelectronic , ''extraterestrele'' IRC 81372 ( Classic ) sau COM3770.Cea mai rezonabila la pret este clona chinezeasca cod RC647340 ( cu clapeta ) folosita pe NEI-urile cu sasiu Beko 11.1 Link to comment
ianc Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 ai manualul de service (usor de gasit, de altfel)Multumesc asta lam gasit si eu,dar nu am cum sa intru in service menu,care sunt pasi.....ce este acolo este vb. de schema. Link to comment
ianc Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 MULTUMESC Tv1 si misuraelectronic maine o sa testez. Link to comment
langa Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 inteleg ca e sasiu bekoincercati meniu 8500 ,sau din telecomanda gen 1690 contrast- Link to comment
misuraelectronic Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 inteleg ca e sasiu bekoati inteles complet gresit... nu are nici o gara cu sasiul e1 de la beko...! este o simpla coincidenta a prescurtatii denumirii sasiului...! sasiele de genul acesta sint sasie vechi , aparute cu mult timp inaintea lui beko e1 , si fac parte din familia ESERIES...! Link to comment
tv1 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Service mode sasiu E1 ( made by Tatung ,Decca ).Pe placa ,langa procesor se face strapul PL702,apoi din telecomanda se apasa VOL +. Memorarea parametrului ajustat se face cu tasta Mute.Cu VOL + si VOL- se selecteaza parametrul dorit , cu Brightness + si - se ajusteaza parametrul selectat.Pentru versiunea triband ( VHF + UHF ), diodele D701;D703;D704 trebuie sa fie plantate . Link to comment
ianc Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Problema rezolvata TV functioneaza okLe multumesc la toti cei care mau ajutat si i-special d-nului TV1 Link to comment
Recommended Posts