Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest florinescu

video BRANDT VK 400 PS - caut urgent!!! componenta mecanica

Recommended Posts

Guest florinescu

Am si eu o rugaminte:Am un video recorder Brandt VK 400 PS F cu 4 capete la care s-a rupt un shtift la partea mecanica. Ma pricep la electronica, dar nu prea m-am bagat la VCR-uri pana acum, mai mult la casetofoane. Problema este simpla, am putut s-o constat destul de repede: partea de servomecanism care trage si scoate caseta afara nu mai functioneaza sin cauza acelui shtift din antimoniu care s-a rupt. Shtiftul se gaseste sub roata mare dintata cu santuri de ghidare pentru diversele parghii.Intrebarea mea: are cineva ceva mecanica de VK 400 PS? se poate inlocui intreaga componenta cu o alta de la un alt model de VCR? Este asemanatoare mecanica de la un video la altul?(la casetofoanele de duzina sunt identice, de cele mai multe ori).Am nevoie urgenta deoarece il folosesc la captura video si mi-a intrerupt procesul de productie :prayer: (stau in Militari)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest florinescu

Am rezolvat-o. 20 EURO si mi-am comandat piesa din Franta. Am alta rugaminte:are cineva schema electrica pentru BRANDT VK400 PS? SA fie acolo pentru orice eventualitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

explica si aici ce metoda ai folosit ptr a face o astfel de tranzactie.este interes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest florinescu

Pai iata cum stau lucrurile:

-in primul rand am aflat de magazinul din Franta de pe un forum frantuzesc de electronica: http://www.abcelectronique.com. Daca stiti franceza bagati-va, este interesant. Eu m-am chinuit cu ajutorul unui amic care mi-a tradus mesajele mele in fran.

-in al doilea rand magazinul este in Toulouse iar site-ul sau este: http://bpt31.com Au foarte multe componente de toate felurile.

Acum este o problema: ei nu trimit produse decat in Franta prin posta(si costa 8 euro) insa eu am un amic francez aici in Romania, care are parintii in zona aceea si el a comandat (sau mai degraba a rezervat cred) piesa prin email iar rudele sale au cumparat-o si de sarbatori, cand au venit in Romania am intrat in posesia acesteia. Din cate mi-a zis amicul meu costa 8 euro trimiterea prin posta din Franta in Romania. Cam mult pentru o bucata amarata de metal. Daca aveti pe cineva prin Franta cred ca doar asa puteti sa o procurati cat de cat avantajos. Eu pot sa ma consider norocos. Am fost chiar pe punctul de a renunta chiar dupa ce am primit piesa ptr. ca am desfacut mecanica video-ului acum cateva luni si era sa nu-l mai montez la loc, uitasem cum mai veneau piesele. Dupa vreo cateva zile de chin si incercari acum sunt as. :supz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.