Guest Mihai67misi Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 SALUT! Stimati colegi, am un defect la un Panasonic sasiu 2w (7z) => sursa debiteaza pe sarcina artificiala aprox. 260 V si are un tiuit puternic. Am schimbat cond. sursa si nu-i mai dau de cap. Sursa are integrat STR 54041, care pare in regula. Multumesc anticipat!! Link to comment
dan cod Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 SALUT! Stimati colegi, am un defect la un Panasonic sasiu 2w (7z) => sursa debiteaza pe sarcina artificiala aprox. 260 V si are un tiuit puternic. Am schimbat cond. sursa si nu-i mai dau de cap. Sursa are integrat STR 54041, care pare in regula. Multumesc anticipat!!Sincer nu cred ca STRul ala e bun,ma mir ca inca nu a puscat la ce aveti la iesire. Link to comment
xtgs Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 schimbati STR ca este defect Link to comment
flaviu Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 am avut defectul.daca bine imi amintesc gasesti o rezitenta de 4,7 ohm/2w pe langa str intrerupta bafta Link to comment
Guest Mihai67misi Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Multumesc colegilor pentru sfaturi! Voi incerca sa schimb Str-ul.Voi reveni pe site. Link to comment
Recommended Posts