Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)


Recommended Posts

Ce parere aveti oportunitatea unui proiect comun , care sa aiba ca subiect un amplificator simplu , dar de calitate , sa fie construit fara CI operationale , si desigur va puteti inspira de oriunde ca platforma de plecare.........va invit sa definiti Dvoastra urmatoarele reguli , si sa postati ideile sau proiectele Dvoastra , mai vechi sau mai noi !Multumesc anticipat pentru colaborare !

Link to comment
  • 5 months later...

preturile mi se par decente ca sa nu zic cam pomana pentru ceea ce se ofera ,(sper sa fi inteles corect BOM Total versiune A = 217.34 LEI- inseamna pt 2 canale)Recomand sa fie sticky si sa tineti deschis acest group-buy o perioada ceva mai lunga .Felicitari celor ce au muncit la dezvoltarea amplificatorului!

Link to comment

Ma inscriu cu un kit amplificator stereo complet plantat , asamblat si testat radiator 100mm PSA-150S - Vers.B 2x150W/4R/2x42-48Vcc plus o sursa SMPS-600W la fel asamblata ,testata, plus o placa PS1.Comanda ferma !

Link to comment

Da, asa este, ai scris. Doar ca eu am citit "in diagonala" si am sarit pasajul respectiv. :jytuiyu Si in loc sa recitesc, am scris postul anterior (pt. ca mi se parea normal sa se adune banii pt a comanda piesele si placile). Atunci astept si eu pe mp datele contului.Scuze pt poluare - sterge tu aceste posturi.

Link to comment
  • 2 weeks later...

@costy: poti incerca daca tii neaparat. Poti sa-ti faci un cablaj dublu-strat dupa fisierele "PSA-150S BOTTOM PADS VIAS.pdf" si "PSA-150S TOP PADS VIAS.pdf" din arhiva.Insa n-o sa-ti iasa nici pe departe comparabil cu ce vine din Taiwan. Sute de gauri de dat, zeci de treceri, 35u fata de 70, etc. Nici scopul proiectului n-a fost sa fie 100% diy (lucru manual), ci realizarea unui produs la nivel profesional, cu resurse modeste.Rezultatul e spectaculos, zic eu, si chiar n-are rost sa ceri altceva. Mie imi pare rau ca am cheltuit vreo 400RON pe componente, inainte sa apara proiectul, cand daca stiam ce vine as fi pastrat banii ptr un PSA-150S. Acum nu-mi permit.

Link to comment

daca erai atent ai fi vazut ca era vorba de un cablaj prototip; pentru teste; daca tu iti permiti sa faci un cablaj de teste la fabrica cu specificatiile alea...Nu strica un cablaj prototip pt ca in eventualitatea unei greseli nu mai ramai cu zeci de cablaje frumoase dar cu greseli ce nu puteau fi observate in faza de proiectare.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines