Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda UPC

Recommended Posts

Toni Marginean

Am primit mai multe telecomenzi UPC pentru Mediabox care se pot utiliza si ca telecomenzi dedicate prin introducerea de coduri. As dori daca are cineva tabelul de coduri aferente unor firme de televizoare. Eu am numai pentru Philips un cod, 0586 si unul pentru Sony, 1535. Multumesc anticipat!

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Marginean

3

• norad

1

• misuraelectronic

1

Am primit mai multe telecomenzi UPC pentru Mediabox care se pot utiliza si ca telecomenzi dedicate prin introducerea de coduri. As dori daca are cineva tabelul de coduri aferente unor firme de televizoare. Eu am numai pentru Philips un cod, 0586 si unul pentru Sony, 1535. Multumesc anticipat!

Eu am ceva Coduri vezi daca se potrivesc ....... :da
  • 1 month later...
Guest alecz

salut! am si eu un mediabox de la upc si un tv platinium si as vrea sa renunt la telecomanda tv-ului si pe ce-a a mediabox-ului nu mergea volumul si tv-off.. in manual nu am gasit coduri pt platinium...in schimb am bagat codul 993 si merge volumul dar tot nu merge tv off on.. stiti cumva ce cod sa bag?multumesc!

• 3 weeks later...

Problema similara pentru un TV Seikon (sasiu THP1008A). Nu merge in nici un fel cu telecomanda de la STB-ul UPC, chiar dupa scanare manuala.Care-i treaba cu TV-urile astea de nu merge nici un cod ?

va pierdeti timpul degeaba...!cautati ceea ce nu exista... :rade: rostul telecomenzilor de la receiverele digitale gen upc nu este nicidecum sa suplineasca telecomenzi universale complexe / scumpe / adevarate , ci este sa indeplineasca doua mari functii , dupa cum urmeaza...1-- sa efectueze absolut toate functiile receiverului digital , atunci cind se comuta pe sectiunea dvb...! pentru asta plateste cascaval abonatul si acesta este main-target-ul furnizorului receiverului ...!2-- sa efectueze un minim strict necesar din comenzile de baza pentru tv , atunci cind se comuta pe sectiunea tv ...! problema neplacuta este ca baza de date a codurilor introduse in memoria interna este limitata numai la televizoare de marca ...deci DOAR BRAND -NAME -uri ...!pocnitorile chinezesti de genul zander , buntz , elite , platinium modern , seikon , vortex , delton , allview , e-boda , etc , etc ... nici macar nu intra in discutie in calculele proiectantilor telecomenzii upc... :da