Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Amplificator


Guest senZatioN

Recommended Posts

Guest senZatioN

Salut tuturor..am si eu o problema cu un amplificator Technics SU – X990D de 420w . De ceva timp dupa ce am tinuto la o petrecere nu stiu ce are..Intra curent in ea,mi se aprinde displayul ala mic,functioneaza butoanele..tot dar nu scoate sunet de nici-un fel..adica bag o boxa sau ceva si degeaba nu se aude nimic..stie cineva care ar fii problema si cam cat m-ar costa reparatia?Multumesc Anticipat :freaza:

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines