Guest xti000 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Am mai discutat despre respectivul TV aici: http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... ght=#35696 Este vorba de modelul 27CS6896/10R. Are numai banda scurta si hyperbanda si as vrea sa-i pun si un modul de banda larga pentru ca sunt o droie de posturi interesante pe care nu le prind. :( Daca m-ar putea ajuta cineva cu un tutorial ar fi mai mult decat OK. Mutumiri anticipate ! PS: Posed: pistol de lipit, fludor, colofoniu, multimetru digital Link to comment
Guest xti000 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 HELP! :toimonster: Link to comment
luc Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 trebuie sa ii pui alt selector Link to comment
mircea626 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 pe linga selector de canale(care tre sa il adaptezi),tre sa faci procesorul sa caute in partea de hiperbanda.ceea ce la sasiul asta nu se poate.singura posibilitate este sa ii schimbi programatorul cu unul care poate face asa ceva.nu cred ca merita bataie de cap indiferent de cit de bun ar fi in rest. Link to comment
johnny79 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 De ce nu ii montezi un convertor FIF-UIF (se moteaza extern,nu te complici),dar e cam scump! Link to comment
Guest xti000 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Cat este o jucarica de aia? Link to comment
luc Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 stai asa:eu nu am vazut schema,spunemi un lucru.are selector cu sinteza sau analogic?daca e selector analogic nu trebuie nici o modificare,il schimbi cu unul banda larga si gata,daca e cu sinteza pa-pa. Link to comment
Tavi Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 daca citeai mai atent topicul initial, ai fi vazut ca este cu procesor MAB ceea ce implicit inseamna ca are cautare pe canale solutia convertorului este nerecomandatacea mai buna solutie este sa ia un tv cu hyperbanda , gaseste pe alese de la 2.5 mil in sus :rock: Link to comment
johnny79 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Convertorul FIF-UIF transpune programele din hyperband in UIF(afisaj mab8461 21-69).Dracia e ca acest convertor e scump(cam 1mil.).Si vorba l;ui TARA la 2,5mil. gasesti la second tv. klumea. Link to comment
MIHAIS Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Convertorul FIF-UIF transpune programele din hyperband in UIF(afisaj mab8461 21-69).Dracia e ca acest convertor e scump(cam 1mil.).Si vorba l;ui TARA la 2,5mil. gasesti la second tv. klumea.si pe langa cel 1 mil nu are nici calitatea care ar trebui Link to comment
johnny79 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Sorry,am uitat sa specific ca, calitatea semnalului e proasta (am incercat sa-i ofer omului o solutie la problema lui,poate ii placea tv.-ul) Link to comment
Guest xti000 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 cea mai buna solutie este sa ia un tv cu hyperbanda , gaseste pe alese de la 2.5 mil in sus :rock:pai hyperbanda are, banda larga vroiam eu sa-i pun....:(intre timp ai mai sapat si eu pe net si am vazut ca solutia cu convertorul nu e tocmai buna. pretz ridicat, calitate slaba.Da' procesorul ala nu poate fi inlocuit cu altul?E drept, cautarea o face singur pe niste canale numerotate de la 00 la 99.Eu prind posturile de pe banda scurta de la 05-22 o parte si de la 78-99 cealata parte. intre 28-45 (parca) e hyperbanda ( am si aici vreo 4-5 posturi). Restu e gol.Is foarte atasat de respectivul TV :( Link to comment
Tavi Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 ce tare esti :goodman: are hyperbanda si vrei sa ii pui banda larga restul ala care e gol e uhf-ul , nu e hyperbanda deci : nu se poate la tv-ul tau sa ii pui hyperbanda si asta este :prayer: incearca sa te atasezi de un tv cu hyperbanda :smt006 Link to comment
Guest xti000 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 N-are rost sa te contrazic, probabil ca esti mai in tema ca mine.De la ce m-am luat cu hyperbanda: operatorul de cablu la care sunt, are un post propriu de emisie pe care la un moment dat apar toate posturile pe care le are, aranjate pe canale (Cxx, Sxx) in dreptul carora sunt trecute si frecventele. Tot acolo zice:posturile de la x la y se prind pe toate TV, posturile de la y la z se prind pe Tv cu banda larga (alea de nu le am eu), posturile de la a la b sunt pentru retelele modernizate si se prind pe TV-urile cu Hyperbanda (si pe astea le receptionez). De aici toata treaba. :smt102 Link to comment
luc Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 uite o soluti simpla:dar sa nu te superi pe mine. pui un selector cu gama de frecventa cea mai larga iar cautarea programelor o faci cu un potentiometru multitura.potentiometru il alimentezi de la 33v iar cursorul il pui la pinul vt al selectorului.bafta :rolleyes: Link to comment
Recommended Posts