Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PACIFIC PTV 141

Recommended Posts

am unul de asta de tras in bandai-am montat convertor de anglia si bazaie doar pe 6.5 (5.5 e ok )i-am schimbat si fus dar nu mai merge nici pe 5.5are vre-o cineva manual service ?sasiul nu-l stiu (si nici nu scrie )procesor : orion pcj195c3oef009jungle : stv 2246c

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

metodele descrise in depanatorul le-ati incercat?in service se intra cu v-si tasta 6 apoi faceti niste modificari la anumite adrese si obtineti sunet pe ambele norme.e adevarat ca sint modele care nu permit si5.5 si6.5,dar dupa ce il faceti intr-o norma merge cu convertor in pinul13 .betonbafta

incerca si chestia asta.op 1D din 42 fac 44-- sunet 5.5

ai dreptate !!!! multumesc!dar am dat de alta belea : op1D =44-sunet perfect in bg si lipsa in dk op1D =40-sunet perfect in dk si lipsa in bgurmeaza ciudatenia :-in primul caz (1D=44) montarea unui convertor ordinar la pin 13 rezolva doar partial problema (jumatate din posturile in dk bazaie -jumatate nu)-si nu se poate regla nimic -in cazul 2 (1D=40)prin montarea unui convertor ordinar ,caruia i s-au schimbat filtrele intre ele, problema se rezolva in proportie de 95 la suta (posturile care bazaiaula cautare automata se pot regla din acord fin )si sunetul este ok?are vre-o logica ?
  • 2 weeks later...