Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P-Audio boys Please Help Me !


Vizitator sylver69

Postări Recomandate

Vizitator sylver69

Vreau sa imi fac 2 horn-uri cu difuri P-Audio, cred ca de 15"(poate 18), si 2 sateliti. Amplificare voi avea 2 canale cu IPA800 (daca imi gasesc condensatori pentru alimentare). In principiu la sateliti ma descurc dar cu hornurile e buba. Puteti sa imi recomandati ceva incinte pt difurile respective (oricare ar fi ele)? Am tot citit pe forum dar nu am vazut ceva, cum ca, s-ar putea calcula in fct. de param difului o incinta tip horn.Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator sylver69

Poi eu sper sa ii sara in ochi topicul meu si sa ma ajute. Astia de la P-Audio au scule destul de bune si de puternice....Eu astept...O sa vad ce iese :P. Si faza cu motorul puternic nu e 100% true (sau fac chinezii motoare puternice?). Am 2 hornuri cu 2 difuri de 12" de la Kon, Pa1270-2K daca nu ma insel, si pot sa spun ca am fost uimit de ce am facut cu ele intr-un spatiu marisor. Au mers superb, desi nu m-am asteptat.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Eu as avea o mica obiectie la acel proiect .In opinia mea , ar fi fost mai bine sa se fi facut o singura fanta de bass-reflex in prelungirea hornului . Totusi , amplasamentul rezonatoarelor in horn este o decizie controversata .Hornul este destul de mic si nu cred ca va permite undelor de 40 ~ 50Hz sa iasa de acolo .Daca il concepeam eu , cred ca as fi pozitionat rezonatoarele pe fata incintei .Raspunsul ar fi mai bun in joase si mai aliniat in timp . Se stie ca rezonatoarele "cinta" mai in urma decit difuzoarele . Daca ar fi puse pe fata,intirzierea ar fi compensata intr-o oarecare masura .Anyway , este doar o idee .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări