Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cateva raspunsuri va rog :D


Guest GoogleMan11

Recommended Posts

Guest GoogleMan11

Salutare; In primul rand vreau sa va anunt ca sunt nou in domeniul electronicii si al echipamentelor audio, si deci imi cer scuze in avans pentru nervii pe care este posibil sa vi-i creez.

 

Am acasa un sistem audio 5.1 Genius, mai exact acesta, si as dori sa stiu cum il pot conecta la o placa de sunet usb 7.1, mai exact aceasta. Eu nu inteleg mai exact cum trebuie sa fac; adica eu am un singur cablu care se termina intr-un jack 3.5mm pe care-l introduc in placa de sunet integrata a computerului.

 

Se poate in vre-un vel sa introduc fiecare satelit intr-una din intrarile placii de sunet usb? Sau cum se procedeaza?

 

Sper ca am fost cat de cat coerent si va multumesc in avans pentru ajutor.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Nu cumva e pus in jackuri ? Nu are cum sa fie un singur fir... Uite-te in spate la subwoofer, ar trebui sa fie 3 mufe RCA (Front, Rear, Center+SUbwoofer) ...care intra la fel in placa. ...

3 Perechi De Mufe RCA

chiar din descrierea de pe site .
Link to comment
Share on other sites

uita-te pe spatele aparatului,ar trebui sa aiba o sectiune cu mai multe intrari RCA ,nu cunosc modelul asta ,de regula trebuie sa fie "FR-FR(front), RR-RL(rear), CE-SUB(centru&subwoofer)...alb la alb,rosu la rosu,din selectorul de intrari setezi pe 5.1,iti vor trebui 3 buc. cabluri cu 2xRCA+ jack de 3.5mm,deci inca doua la fel ca cel pe care il ai..apoi ai grija unde le bagi in placa(iesirea "front" a placii la intrarea "front" a geniusului,,samd.)..probabil cum s-a spus mai sus acum iti merge intr-o intrare stereo(tv,pc,dvd,etc..)..auditie placuta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines