Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv royal cb-5489 pst

Recommended Posts

in primul rind...salutare tuturor...Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema de la un tv royal?CB-5489 pst....Am cautat citeva zile...de mi-au iesit okii, si pe la prieteni si pe la cunoscuti,,,si e deja o treaba urgenta si stresanta...multumesc in avans...

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aureltv

5

• Tavi

3

• Piranya

3

• dan cod

1

ne spui si noua cu ce este in sursa, jungla, procesor, baleiaj, etc ?si in ce bloc ai defectul ?

trafo este defect...stiu ce are si ce sa ii fac. e cu tranzistori...imi trebuie schema pt ca e o garantie si tre sa fac un raport or something...

o schema de royal iti pot trimite daca imi spui cu ce este facut, cu ce integratesi daca vrei ii scriu ce nume vrei tu ca sa iti iasa raportul :rolleyes:

mi-ar trebui pur si simplu schema de la acest televizor...o are cineva, sau nu? nu tre sa ma complic cu lucruri imaginate...

daca ti-am cerut sa spui cu ce integrate e facut este ca sa gasim o schema asemanatoare dar daca vrei sa pastrezi secretul n-ai decat :smt075 :smt021 :smt075 :smt064 :smt021

Skema tv care am nevoie de ea are sursa cu tranzistori, MP CTV350S, jungla TA8659AN, BV- TA8403K, trafo linii HR7444... Cred ca sunt suficiente datele acestea. cu multumiori anticipate si speranta ca voi gasi ce am nevoie.

• 5 years later...

buna seara am si eu un tv royal cb5489 are in baleiaj la7830a fost ars si l-am inlocuit dar mai are o rezistenta r310 arsa rezistenta r310 alimenteaza circuitul la7830 si vine din trafo linii nu stiu de cat a fost ca e carbonizata si nu as vrea sa pun una dupa ureche sa nu alimentez aiurea circuitul si sa-l prajescdaca poate cineva sa dea o schema ar fii minunat , sau sa-mi spuna macar ce valoare are r310am postat aici pt ca tot era vorba de tv royal cb5489

vad ca circuitul LA7830 suporta maxim 30volti pe pinul6 macar poate imi zice cineva cam la ce volti functioneaza in tv daca schema nu este pot rezolva functionarea lui sa nu se arda dar mai bine ar fii daca ar avea cineva o schema sa pun o rezistenta r310 de valoarea ei originala in televizor pe rezistenta arsa se mai vede prima culoare = rosu si ultima =auriu cam de cat sa fi fost ?o parere de la voi mi-ar prinde bine

Alimentare BVului cam 26-27V.Pune o rezistenta de 10 ohmi si masoara tensiunea.Daca este ok si ca si tensiune si ca si functionare o lasi asa,daca nu scazi valoarea.