Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema RCD300


dorul3t

Recommended Posts

va salut... am o problema la un cdplayer RCD300 facut de grundig pentru VW golf 5problema e cand apas pe butonul de pornire... se aprinde ecranul apare safemode si se stinge... nu sta aprins nici macar 2 secunde...se stie cineva cu asa ceva?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

am inteles...si cu ce se citeste/scrie aceasta memorie...cine m-ar putea ajuta? un service ceva de electronice? sau service auto?

Un service de electronice sau service GSM ei trebuie sa aiba interfete fara discutie.Si sigur gasesti oameni capabili in Timisoara.Eu stiu in Arad sau eu in Oradea.Daca iti convine Arad scrie-mi pe PM si rezolvam.
Link to comment
Share on other sites

Nu neaparat e defect laserul..poate fi murdara lentila sau prisma! Ar trebui curatat tot sistemul optic inainte de alte operatiuni! Demonteaza partea mecanica..si incearca sa vezi ce serie/model este! Posibil sa trebuiasca demontat laserul ca sa poti vedea daca scrie ceva pe undeva!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

inca nu m-am uitat la tipul unitatii optice.. si l-am montat asa... folosesc radio la el..acu o intrebare... de la mufele alea din spate.. care e mufa de radio... ca are doua de acelasi tip dar diferit colorate

Eu serios ca nu mai inteleg.Ai intrebat la decodari ti-am raspuns ca aia alba din stanga imaginii.Nu-i destul?NU ma crezi?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines