nickrvl Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Am probleme la instalat AVR Studio, de fapt nu-l pot instala deloc, i-mi zice asa:[attachment=0]avr.jpg[/attachment]L-am avut instalat, l-am dezinstalat mai demult iar acum vreau sa-l instalez din nou.Am incercat sa curat si registrii cu doua utilitare diferite insa fara nici un succes.Am incercat si mai multe variante.....Daca aveti ceva idei.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest toma_andrei Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 In primul rand trebuie sa iei setup-ul de baza pentru versiunea ta de Windows (XP SP1, SP2, SP3) si apoi patch-uri precum acela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickrvl Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 In primul rand trebuie sa iei setup-ul de baza pentru versiunea ta de Windows (XP SP1, SP2, SP3) si apoi patch-uri precum acela.Am observat pina la urma... de fapt eu incercam sa instalez updat-urile....Mai intii se instaleaza versiunea de baza, acea cu inregistrarea, dupa care se poate face updat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.