Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul lui RADU.


Postări Recomandate

Salut,Spiridusul este baiatul meu Bogdan si are 9 ani, ii place sa se tot invarta pe langa mine si este pasionat de mecanica.Bomfaierele unul este FACOM iar cel cu portocaliu este BAHCO.Sunt un mare pasionat al sculelor de calitate si le cumpar pe rand din ocsko, (targ de vechituri), iar pasiunea aceasta o am de circa 17 ani...Mai am de facut unele modificari dupa ce am renovat, izolat, realizat instalatia (aer, 220vac,380vac).Am promis poze dar mai dureaza ca acum sunt in sexiune la facultate.Cu stima.

Link spre comentariu

Salut,Aceea este o volanta construita de mine, de la un motor mic cu aburi functional pe care vreau sa-l realizez.Am un prieten in varsta, un foarte bun meserias care are construita o locomobila mica cu aburi functionala, ceva in genul mesterului Saftencu (el are construita o locomotiva cu aburi), se poate vedea pe Youtube.Cu stima.

Link spre comentariu

Salut,Da am o gramada de scule FACOM si au garantie pe viata daca le iei de noi de la dealeri, dar eu aproape toate sculele sunt de prin targuri iar altele le-am achizitionat de pe Ebay.KNIPEX daaaaaaaaaaaaaa, au niste clesti extraordinari si am mai multi clesti KNIPEX, dar am scule si de la alte firme de renume cum ar fi: BAHCO, BELZER, STARRET, DORMER, CK, GEAR WRENCH, BRITOOL, BERNSTEIN, HAZET, RASHOL, BETA, GEDORE ...,de mult nu mai cumpar scule decat de firma caci sunt de calitate.Si poza locomobilei...Cu stima.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut,Nu studiez mecatronica ci sunt la Politehnica anul 3 la telecomunicatii, invatamant la distanta, studii platite de firma la care lucrez.Este destul de greu sa ma impart intre lucru la firma, invatat si evadare in atelierul propriu...Azi am realizat un suport pentru tarozi si filiere ca sa nu mai caut dupa ei in diferite cutii...

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări