Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul lui RADU.


radu cnc
 Share

Recommended Posts

Salut,Spiridusul este baiatul meu Bogdan si are 9 ani, ii place sa se tot invarta pe langa mine si este pasionat de mecanica.Bomfaierele unul este FACOM iar cel cu portocaliu este BAHCO.Sunt un mare pasionat al sculelor de calitate si le cumpar pe rand din ocsko, (targ de vechituri), iar pasiunea aceasta o am de circa 17 ani...Mai am de facut unele modificari dupa ce am renovat, izolat, realizat instalatia (aer, 220vac,380vac).Am promis poze dar mai dureaza ca acum sunt in sexiune la facultate.Cu stima.

Link to comment
Share on other sites

Salut,Aceea este o volanta construita de mine, de la un motor mic cu aburi functional pe care vreau sa-l realizez.Am un prieten in varsta, un foarte bun meserias care are construita o locomobila mica cu aburi functionala, ceva in genul mesterului Saftencu (el are construita o locomotiva cu aburi), se poate vedea pe Youtube.Cu stima.

Link to comment
Share on other sites

Salut,Da am o gramada de scule FACOM si au garantie pe viata daca le iei de noi de la dealeri, dar eu aproape toate sculele sunt de prin targuri iar altele le-am achizitionat de pe Ebay.KNIPEX daaaaaaaaaaaaaa, au niste clesti extraordinari si am mai multi clesti KNIPEX, dar am scule si de la alte firme de renume cum ar fi: BAHCO, BELZER, STARRET, DORMER, CK, GEAR WRENCH, BRITOOL, BERNSTEIN, HAZET, RASHOL, BETA, GEDORE ...,de mult nu mai cumpar scule decat de firma caci sunt de calitate.Si poza locomobilei...Cu stima.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut,Nu studiez mecatronica ci sunt la Politehnica anul 3 la telecomunicatii, invatamant la distanta, studii platite de firma la care lucrez.Este destul de greu sa ma impart intre lucru la firma, invatat si evadare in atelierul propriu...Azi am realizat un suport pentru tarozi si filiere ca sa nu mai caut dupa ei in diferite cutii...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines