Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CONECTARE PC-HOME CINEMA-TV


iuli09

Recommended Posts

o sa-ti spun cum am facut eu ;presupun ca ,in mare , principiul e acelasi. Sistemul audio este legat la televizor , asadar sunetul din TV este scos printr-un sistem audio 5.1 .De asemenea iesirea de pe placa video este conectata la acelasi televizor printr-un cablu dvi-hdmi . Una dintre problemele tale, daca am vazut eu bine, ar fi ca televizorul tau nu are intrare dvi sau hdmi ,asadar e mai dificil sa scoti pe el de pe placa video. Alta problema ar fi ca televizorul nu are iesiri pentru sistem audio... Sper ca am vazut bine .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

daca tot ce vrei e sa legi sistemul audio la calculator n-ai nevoie decat o placa de sunet cu iesiri pentru sistemul tau audio.daca vrei ca intre calculator si sistemul audio sa ai legat si televizorul e mai greu ...am incercat si eu sa scot de pe placa video pe tv cu un cablu S-video 3xRCA + adaptor RCA-SCART dar rezultatele au fost mai mult decat nesatisfacatoare . N-a mers cum trebuie decat cand am schimbat televizorul cu unul cu intrare hdmi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines