iuli09 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 o sa-ti spun cum am facut eu ;presupun ca ,in mare , principiul e acelasi. Sistemul audio este legat la televizor , asadar sunetul din TV este scos printr-un sistem audio 5.1 .De asemenea iesirea de pe placa video este conectata la acelasi televizor printr-un cablu dvi-hdmi . Una dintre problemele tale, daca am vazut eu bine, ar fi ca televizorul tau nu are intrare dvi sau hdmi ,asadar e mai dificil sa scoti pe el de pe placa video. Alta problema ar fi ca televizorul nu are iesiri pentru sistem audio... Sper ca am vazut bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuli09 Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 daca tot ce vrei e sa legi sistemul audio la calculator n-ai nevoie decat o placa de sunet cu iesiri pentru sistemul tau audio.daca vrei ca intre calculator si sistemul audio sa ai legat si televizorul e mai greu ...am incercat si eu sa scot de pe placa video pe tv cu un cablu S-video 3xRCA + adaptor RCA-SCART dar rezultatele au fost mai mult decat nesatisfacatoare . N-a mers cum trebuie decat cand am schimbat televizorul cu unul cu intrare hdmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.