Guest Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Buna seara la mesteri,AM UN TV SHOV CU PROCESOR ST92195C..,sursa pe tz care are urmatoarea problema:volumul este la minim 00 si nu urca nici din telec nici din +v,iar ultima fila din meniu ,cea cu autoscan ,memorare nu o mai afiseaza,celelalte functii merg bine lumina,culoare ,contrast se regleaza corect.Banuiesc memoria ,si daca se poate un dumpsau se poate modifica ceva din service?Multumesc si o seara buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Buna seara la mesteri,AM UN TV SHOV CU PROCESOR ST92195C..,sursa pe tz care are urmatoarea problema:volumul este la minim 00 si nu urca nici din telec nici din +v,iar ultima fila din meniu ,cea cu autoscan ,memorare nu o mai afiseaza,celelalte functii merg bine lumina,culoare ,contrast se regleaza corect.Banuiesc memoria ,si daca se poate un dumpsau se poate modifica ceva din service? Multumesc si o seara buna. Nu tu model de televizor ,sasiu,procesor cu terminatie completa....Stai si asteapta ca ai sa primesti ajutor joi pe la doua noaptea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRASONI LUCIAN Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Inainte de a posta cititi va rog cu mare atentie regulamentul forumului.Nu putem sa ghicim din cateva informatii evazive ce tv aveti, cu ce componente este echipat, ce sasiu este...Marca nu spune nimic, atata timp cat piata este practic invadata de produse electronice" made in china" sau "made in PRC" , ori made in EU( nu se stie unde). Din experienta va pot spune ca sub aceeasi eticheta pot sa fie sasie total diferite. Asteptam, va doresc succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORIN IORDACHE Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Regulamentul forumului . Click aici : viewtopic.php?f=17&t=12666 .Asteptam mai multe informatii despre acest tv-u ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 revin cu mai mute informatii :procesor ST92195C7B1/MCM,CADRE TDA8174A,SURSA TZ,CA SASIU 40MTV21ST-L1W Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORIN IORDACHE Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Salut ! Revin tot eu cu un linck tot dupa acest forum,si sa-mi spuneti daca se potriveste aceasta schema .Click aici : viewtopic.php?f=17&t=51262&view=previous Astept ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 revin cu mai mute informatii :procesor ST92195C7B1/MCM,CADRE TDA8174A,SURSA TZ,CA SASIU 40MTV21ST-L1WUite un dump 100% ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palcu ion Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 uite un dump probat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.