Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv shov

Guest

Recommended Posts

Buna seara la mesteri,AM UN TV SHOV CU PROCESOR ST92195C..,sursa pe tz care are urmatoarea problema:volumul este la minim 00 si nu urca nici din telec nici din +v,iar ultima fila din meniu ,cea cu autoscan ,memorare nu o mai afiseaza,celelalte functii merg bine lumina,culoare ,contrast se regleaza corect.Banuiesc memoria ,si daca se poate un dumpsau se poate modifica ceva din service?Multumesc si o seara buna.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Buna seara la mesteri,AM UN TV SHOV CU PROCESOR ST92195C..,sursa pe tz care are urmatoarea problema:volumul este la minim 00 si nu urca nici din telec nici din +v,iar ultima fila din meniu ,cea cu autoscan ,memorare nu o mai afiseaza,celelalte functii merg bine lumina,culoare ,contrast se regleaza corect.Banuiesc memoria ,si daca se poate un dumpsau se poate modifica ceva din service?

Multumesc si o seara buna.

Nu tu model de televizor ,sasiu,procesor cu terminatie completa....

Stai si asteapta ca ai sa primesti ajutor joi pe la doua noaptea.

Inainte de a posta cititi va rog cu mare atentie regulamentul forumului.Nu putem sa ghicim din cateva informatii evazive ce tv aveti, cu ce componente este echipat, ce sasiu este...Marca nu spune nimic, atata timp cat piata este practic invadata de produse electronice" made in china" sau "made in PRC" , ori made in EU( nu se stie unde). Din experienta va pot spune ca sub aceeasi eticheta pot sa fie sasie total diferite. Asteptam, va doresc succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines