Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator AS 2050

Guest danystetcu

Recommended Posts

Guest danystetcu

am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129 ?

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply
Guest danystetcu
am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129. dau volumul maxim la amplificator si de abia imi misca difu de 20w

Guest danystetcu
am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129

stie cineva ce valoare are rezistenta r129 din schema asta?

Guest danystetcu

care ai diferenta dintre urmatorii tranzistori ex; bc 171 a, bc 171 b.bc171c ? conteaza a,b c ? sau sant unu si aceiasi ca valoare?

Guest danystetcu

probleme cu amplifu as 2050! la-m legat la boxe si dupa 5 minute de functionare sa ars boxa si placa de sunet din calculator :jytuiyu nu stiu ce sa mai fac cu el! are cineva ceva idei?

Guest danystetcu

am reparat amplifu as 2050! 4 tranzistori si 2 rezistente. mere de rupe..........! :freaza: prost-prost dar daca ma duci in gara eu sui in tren :rade:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines