Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

cine ma poate ajuta cu o schema la tv ALLVIEV mod.TA4901F sasiu P1470A01(090514)traf BSC25-T1010A procesor TDA11105PS/V/3.Tv-ul porneste o secunda si apoi se inchide,tensiunile sunt ok si m-ar interesa tensiunea de start de pe procesor.Cat ar trebui sa fie?3,3V sau 8V?In momentul de fata este de 4V(creste si scade).Ar fi procesorul?

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am mai gasit si tr v303 defect d2012 un npn,acum imaginea este corecta,dar dupa 5 minute radiatoru tot se incalzeste puternic ,unde sant cadrele si finalul de line, si tr v303 cu radiatloru la fel ,dar mai fac sapaturi.are cineva idea cum se intra in servis.

Pune osciloscopul in baza FL sa vezi impulsul in general daca primul negativ este mai mic decat al doilea negativ se incalzeste rau FL.
Link to comment

da Dan in baza la bu este 15.32khz dupa aparatul meu,in plus cand maresc scrinu imaginea se strange 5cm pe orizontal ,scade tensiunia +110v la +100v,am schimbat tr in sursa dar nimic ,emitur este legat direct la masa la tr final din sursa,am mai intilnit ,si problema era rezistenta din emitor.

Link to comment

tv are o jumatate de an de cand este cumparat ,a functionat doua luni,acum functioneaza bine ,dar radiatoarele frig puternic.poate asta este regimul de functionare:))

In sasiele china radiatoarele sunt calde deobicei problema e acolo daca merge cateva ore continuu.Eu eram curios de forma semnalului in baza linii nu frecventa.
Link to comment

in meniu serv am intrat cu telecomanda de la TV-BOX.am rezolvat si tv prin adaugarea unui condensator de 4,7nf1600v aplicandul in paralel peste cel de 10nf 1600v din k la finalul de line ,si apoi cu o bobina de corectie est vest inseriata cu deflectia am corectat imaginea si apoi din semireglabil est vest,deci toate piesele din est vest erau ok.bobina de deflexe arata ca la monitor crt.

Link to comment

in meniu serv am intrat cu telecomanda de la TV-BOX.am rezolvat si tv prin adaugarea unui condensator de 4,7nf1600v aplicandul in paralel peste cel de 10nf 1600v din k la finalul de line ,si apoi cu o bobina de corectie est vest inseriata cu deflectia am corectat imaginea si apoi din semireglabil est vest,deci toate piesele din est vest erau ok.bobina de deflexe arata ca la monitor crt[/b

__________________________________________________________________________________In general cam toate bobinele de diflexie ,arata cam la fel,dar difera esential: impedantele(functie de BO+BV),unghiul(functie de tub) si diametrul interior(functie de tub)
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines