Guest Eugen Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Am un Nokia 8850 care consuma bateria in citeva minute daca vorbesc si in 1 zi in stand-by. Bateria este noua si am verificat-o pe alt telefon (unde merge normal - 4-5 zile). Am incercat si cu alte baterii, acelasi rezultat.Vreo sugestie? (in afara de a-l arunca la gunoi).Multumesc anticipat. :drinkers: Eugen Link to comment
Guest Eugen Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Inseamna ca e de "sapat" cu lupa prin el. O sa incerc :smt005 Link to comment
cniky Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 chiar nu e de sapat cu lupa, e destu de mare IC-ul, doar ca ai nevoie de echipamente mai `speciale` pt. a-l schimba si evident IC nou. Link to comment
nelu F Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Daca ai un MAVO35 il poti folosi pt depistarea defectelor gen "scurt" pt ca poate masura si zecimi de ohm. Un consum marit poate fi determinat si de C-urile de decuplare a alimentarii. Link to comment
vasy_gsm Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 nu sta pe ganduri schimba PA-ul asa cum a zis si cniky... :smt005 Link to comment
Recommended Posts