Guest ratdan85 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 buna ziua!!!As avea nevoie de un dump pentru Tda 11106 ps/v3 sau de o schema de.....Neo 2100s chassis cy-ph 2529 topVa multumesc!!! Link to comment
dan cod Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 buna ziua!!!As avea nevoie de un dump pentru Tda 11106 ps/v3 sau de o schema de.....Neo 2100s chassis cy-ph 2529 topVa multumesc!!!In Atas dump sigur bun si schema. Link to comment
techs Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Buna ziua ! Va rog (daca vreti ) sa mai postati inca odata dumpul pentru acest tv , atasamentul a disparut. Multumesc ! Link to comment
dan-a2 Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Incearca >> dump SUPRA CTV-21004.rar Link to comment
techs Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 (edited) Multumesc ! Am probleme cu sunetul la acest tv , norma de sunet se poate schimba si din telecomanda , in momentul cand schimb normele , apare o fractiune de secunda sunetul apoi dispare. Am incercat si cu dumpul de la userul @dan-a2 si se comporta la fel. Televizorul functioneaza si cu o memorie goala ( trebuie ceva ajustari la dimensiune si culori in meniul service). Am verificat tensiunile 3,3 si 5v , am schimbat si electroliticii pe aceste ramuri , cu toate ca si cei vechi erau ok , am verificat si electroliticii pe celelalte tensiuni , amplificatorul audio (tda2003) functioneaza , am dezlipit pinul de ,,mute'' al procesorului . Pe unele programe are ceva sunet pe norma I(dar puternic distorsionat) , si ceva fasait pe norma D/K , in B/G unde ar trebui sa fie sunetul nu am absolut nimic Tv-ul a functionat , este luat din comert si functioneaza normal ,cu exceptia sunetului Edited January 31, 2015 by techs Link to comment
Recommended Posts