Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv POLARIS ( sasiu Philips tub samsung) 1992


Recommended Posts

Am si eu o nelamurire. am un Tv Polaris, din 1992, are tub Samsung si sasiu Philips. problema este ca in functiune are un bazait undeva la bobinele de delflexie, ca si cum ar bazai un traf. Din cand in cand ii dispare imaginea si tot atunci nu mai bazaie. uneori doar o micsoreaza din partea de jos imaginea. intrebarea ese daca pot fi bobinele defecte? si daca da, se merita sa le schimb? am inteles ca nu prea ies bine dupa inlocuire? sau ce sfat imi dati? Multumesc frumos.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sasiu Philips , tub Samsung? Cam putin..., poate reusiti sa identificati sasiul sau macar spuneti-ne cu ce integrate este echipat, nu? Asteptam!

Da asa e aveti fffff mare dreptate,ca trebuie sa ne de-a mai multe informatii despre acest tv-u,adica procesorul,jungla,sursa,memoria,chassis-ul etc...........Sa citeasca si dansul regulamentul forumului aici : viewtopic.php?f=17&t=12666.Asteptam !
Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines