SirRoger Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Va salut dragi colegi! Stie cineva daca Apple a rezolvat problema cu receptia semnalului la Iphone 4? Ma bate un gand Dar ca sa-l iau , sa dau o caruta de bani si sa folosesc hends-free-ul....neeee, nu tine! ,,Remedii" sunt: se lipeste niste scotch pe laterala din stanga jos si astfel cele 2 antene (antena pentru wireless, bluetooth, GPS si antena pentru UMTS si GSM care sunt incluse chiar in rama metalizata a telefonului) nu mai fac contact prin mana operatorului.... Oricum, MARE idiot cel care a proiectat sistemul de antene de la Iphone 4. Sau....poate a facut-o intentionat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrosha Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 A păi soluţie există de cînd a apărut: HUSĂ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 A păi soluţie există de cînd a apărut: HUSĂ Bine zicea cineva: iPhone 4 is the MOST EXPENSIVE SHIT EVER produced ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Adica daca il iei in mana practic, pui la masa semnalul rf?Eu asa am inteles din filmul de youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeleus Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Eu auzisem ca a loturile care se produc de cateva luni incoace (dupa ce a fost identificata problema respectiva) nu mai au aceasta hiba...:-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiGSM Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Alt telefon nu vrei sa-ti iei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Greşit. Nu vrei să-ţi iei telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Eu auzisem ca a loturile care se produc de cateva luni incoace (dupa ce a fost identificata problema respectiva) nu mai au aceasta hiba...:-?Poti posta aici un link....ceva sa ,,auzim" si noi? Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Alt telefon nu vrei sa-ti iei? Ba da....Ma tot gandesc la un Samsung I9000 Galaxy S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Adica daca il iei in mana practic, pui la masa semnalul rf?Eu asa am inteles din filmul de youtube.Da! Daca faci contat cu mana ( sau un obiect metalic) intre cele 2 antene......Cineva recomanda pe net sa se foloseasca hands-free-ul..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Greşit. Nu vrei să-ţi iei telefon? Corect! Cred ca m-am lecuit de iphone 4......Merg sa butonez Galaxy S la un magazin. Se pare ca Android va fi SO-ul viitorului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiGSM Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 True! Android-ul capata teren din ce in ce mai mult si gasesti si multe aplicatii pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeleus Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Eu auzisem ca a loturile care se produc de cateva luni incoace (dupa ce a fost identificata problema respectiva) nu mai au aceasta hiba...:-?Poti posta aici un link....ceva sa ,,auzim" si noi? Merci Bumper Stickers... direct de la Apple.Sau le poti procura after-market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adicontakt Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Va salut dragi colegi!Stie cineva daca Apple a rezolvat problema cu receptia semnalului la Iphone 4? Ma bate un gand Dar ca sa-l iau , sa dau o caruta de bani si sa folosesc hends-free-ul....neeee, nu tine!,,Remedii" sunt: se lipeste niste scotch pe laterala din stanga jos si astfel cele 2 antene (antena pentru wireless, bluetooth, GPS si antena pentru UMTS si GSM care sunt incluse chiar in rama metalizata a telefonului) nu mai fac contact prin mana operatorului.... Oricum, MARE idiot cel care a proiectat sistemul de antene de la Iphone 4. Sau....poate a facut-o intentionat.... si asta e stire de 2011? problema cu antena s-a constatat a2a zi de la lansarebtw daca ai cu ce ia-ti galaxy s de la samsung , nu o sa regreti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRoger Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Va salut dragi colegi!Stie cineva daca Apple a rezolvat problema cu receptia semnalului la Iphone 4? Ma bate un gand Dar ca sa-l iau , sa dau o caruta de bani si sa folosesc hends-free-ul....neeee, nu tine!,,Remedii" sunt: se lipeste niste scotch pe laterala din stanga jos si astfel cele 2 antene (antena pentru wireless, bluetooth, GPS si antena pentru UMTS si GSM care sunt incluse chiar in rama metalizata a telefonului) nu mai fac contact prin mana operatorului.... Oricum, MARE idiot cel care a proiectat sistemul de antene de la Iphone 4. Sau....poate a facut-o intentionat.... si asta e stire de 2011? problema cu antena s-a constatat a2a zi de la lansarebtw daca ai cu ce ia-ti galaxy s de la samsung , nu o sa regretiMerci de sfat Stiu ca e veche problema, incercam sa aflu daca au remediat cei de la Apple problema.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.