Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator care da clasa A520

luc

Recommended Posts

o serie de amplificatoare cu finali mosfet care sunt de acelasi tip si nu mai au nevoie de inperechere daca sunt din acelasi lot.aceasta schema recomand sa se realizeze in aer( cel putin partea cu mosfetii)datorita distantei dintre tranzistorii care se monteaza pe radiator.puterea este de 520w pe 2ohm,amplificatorul se realizeaza intr-o cutie cu peretii laterali din radiatoare.

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

o am in cal mai de mult timp cred ca e de pe un site spaniol.oricum mai am cateva din acest set care ma gandeam ca e bun pentru sonorizari puternice,si la cat e de simpla oricine o poate face in loc sa ne chinuim cu AV-uri

setul de care zici tu... a fost si cred ca mai este si pe forums-a discutat si s-a zis pe atunci ca sunt :toimonster: acum nu stiu... dar ma interesa daca ai facut-o sa stim ce e de capul eise ne zici si noua cum se aude daca o faci

Guest dj_maxxro

din cate imi amintesc am facut o simulare acum putin timp la schema cu pricina si cred k este o greseala de tipar , fiindca nu vad cum ar functiona , dak a REALIZAT cineva schema cu pricina sunt curios dak nu i-au sarit finalii in aer :-/

De ce crezi chestia asta, zi motivul ca mie la prima vedere mi se pare ok.Unde ai suspiciuni?____________balog :smt020

Etajul de intrare si de amplificare in tensiune => :toimonster: poate ca pt subbas merge, dar daca vrei sa folosesti toata gama nu iti pierde vremea cu asa ceva.Eu zic ca are rost sa te chinui cu AV-urile.Sunt mult mai lucrate ca si chestia asta. La cati bani o sa dai pe finali mai bine dai inca 100mii si faci totul ca la carte.

nu,recunosc ca nu am facut inca aceasta schema,dar pana la sfarsitul lui noiembrie am sa il execut.am sa comant fet-urile de la telezimex ca is ma ieftine si de calitate.nu mi se pare nimic in neregula cu schema ,ma refer la conexiuni,daoar cine stie sa fie vreo valoare de rezistenta mai ciudata.pana la urma au facut schema asta mai multi baieti?

Sa comanzi numia o pereche de feturi si testezi pe sarcina de 100ohmi...daca nu bubuie testeaza si cu restul....Dar mai bine las-o balta... :toimonster: Sau daca tie iti plac scheme din categoria "merge s'asa" spor la treaba.

nu conteaza cu ce ma multumesc eu,ca doar nu fac pentru mine,ca stau la bloc.vreau sa o fac sa o vand.etajul de intrare e bun,nu stiu daca inversorul e functional sau apt ca un etaj in clasa A.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines