Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator care da clasa A520


luc

Postări Recomandate

o serie de amplificatoare cu finali mosfet care sunt de acelasi tip si nu mai au nevoie de inperechere daca sunt din acelasi lot.aceasta schema recomand sa se realizeze in aer( cel putin partea cu mosfetii)datorita distantei dintre tranzistorii care se monteaza pe radiator.puterea este de 520w pe 2ohm,amplificatorul se realizeaza intr-o cutie cu peretii laterali din radiatoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator dj_maxxro

din cate imi amintesc am facut o simulare acum putin timp la schema cu pricina si cred k este o greseala de tipar , fiindca nu vad cum ar functiona , dak a REALIZAT cineva schema cu pricina sunt curios dak nu i-au sarit finalii in aer :-/

Link spre comentariu

Etajul de intrare si de amplificare in tensiune => :toimonster: poate ca pt subbas merge, dar daca vrei sa folosesti toata gama nu iti pierde vremea cu asa ceva.Eu zic ca are rost sa te chinui cu AV-urile.Sunt mult mai lucrate ca si chestia asta. La cati bani o sa dai pe finali mai bine dai inca 100mii si faci totul ca la carte.

Link spre comentariu

nu,recunosc ca nu am facut inca aceasta schema,dar pana la sfarsitul lui noiembrie am sa il execut.am sa comant fet-urile de la telezimex ca is ma ieftine si de calitate.nu mi se pare nimic in neregula cu schema ,ma refer la conexiuni,daoar cine stie sa fie vreo valoare de rezistenta mai ciudata.pana la urma au facut schema asta mai multi baieti?

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări