cipcirip Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Salutare, am un cd auto DELPHI GRUNDIG CL203, periodic afiseaza ,,TEL CALL``, si intra in mute. Cd`ul merge, dar mut....Opinii ?Multumesc. Link to comment
dan cod Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Eu sunt de parere ca undeva in jurul mufei este oxidat pinul de tel ia comanda aiurea sau chiar este comandar aiurea ori extern ori intern Link to comment
ghita_cosma Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Pe mufa cu alimentarea aveti conectat ceva hands-free care afecteaza functionarea normala .Incercati separarea acelui fir. Link to comment
cipcirip Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Multumesc pentru raspunsuri, dar am eliminat din start posibilitatile contact imperfect/alte device`uri conectate. Pe masa,doar cu alimentarea legata, se manifesta la fel, citeodata functioneaza normal 10-20 sec, apoi intra in mute.Acum incerc sa iau la rost pinul ,,mute`` de pe mufa de alimentare, dar ori masa, ori plus aplicat pe pin, nu`l scoate din amorteala.Oare trebuie sa`i ,,spun`` ceva pinului, un cod, ceva? Multumesc. Link to comment
cipcirip Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Of, of, nu cere cod, e dezactivat.E doar in mute, si nu vrea sa iasa din starea asta decit aleator. Ma gindesc ca prin pinul respectiv comunica cu masina originala, pe care de fapt, functioneaza normal... Link to comment
sorinpavel Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Incearca sa gasesti datasheet-ul procesorului si vezi in ce pin primeste informatia de "tel call".Lasa pinul respectiv in aer sau da-l la masa si vezi ce se intampla.Succs Link to comment
Recommended Posts