Guest vladza Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Salutare. Am 2 poze cu cablajul color a unui SBC 876 cu PIC16F/18F. Am nevoie sa stiu in ce software sunt create...poate cineva isi da seama. Link to comment
Guest biginu Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 pai spune macar ce format sunt, din ce ai atasat nu prea iti poti da seama. Link to comment
puiu Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 1. Adica spune care este terminatia fisierelor. Ce este dupa punct (literele). Link to comment
Guest vladza Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Pozele sunt .png-uri Link to comment
puiu Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 1. Este un articol interesant pe wikimedia pentru png. Link to comment
MatyC Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Omul intreaba care este programul CAD PCB ce exporta in felul asta. Ma refer la footprints si culorile folosite. Eu scot din calcul Eagle, Kicad si gEda.Alte informatii nu mai ai despre SBC-ul asta? Ca la o adica faci tu schema dupa cablaj in softul preferat. Link to comment
puiu Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 1. Aduga OrCad-ul, langa celelalte softuri. Link to comment
Recommended Posts