Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telefunken ma100c


NICA

Recommended Posts

va salut , deoarece nu ma vedea nimeni la un topic despre telefunken postez din nou si rog un moderator sa-l stearga pe cel anterior.am probleme cu un telefunken MA110C,type 124R/TX807,ecran 37,proc.TMP47C1637N-RA37,22wo04,TDA8842,telecomanda RCT100.nu mai raspunde la nici o comanda a telecomenzii cu toate ca aceasta este functionala.la pornire pleaca numai pe prog.1 si nu vrea sa mai comute pe altul si asta numai de pe panou.de pe panou se poate regla sunetul.nu are decat butoane +/- prog.si sunet.peste acest program cu care porneste are banda albastra de meniu pe care afiseaza: AUTO INSTALL.< EURO DKK >nu pot sa ies din acest meniu,nu-l pot accesa pentru instalare.la prima vedere pare a fi memoria dar nu stiu.rog cine poate da un sfat sa posteze.multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Scoate memoria si porneste-l fara si vezi daca merg comenzile - nu vor putea fi memorate fara memorie-. In caz de, ai si dumpul necesar:

multumesc foarte mult este memo defecta dar nu vad dumpul pt a o rescrie
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines