vitamina Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Salut,Am si eu o solenza cu servodirectie,si am urmatoarea problema:cand masina este rece in special dimineata si plec cu ea,trebuie sa tin volanul catre dreapta putin ca sa mearga drept,dupa 1km volanul incepe si oscileaza stanga-dreapta singur,apoi isi revine si merge perfect normal.Se intampla rar in mers sa imi oscileze volanul stanga dreapta si in acel moment masina se plafoneaza si nu se mai tureaza dar isi revine in cateva sute de metri.Este posibil ca de la pompa asistata sa se intample astfel?Poate ingreuna ea motorul?Multumesc! Edited January 16, 2015 by bibanu47 Editat titlu Link to comment
radu ionel Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Pompa servo cu uzuri mari,pierderi masive pe dernaj ,nivelul mic al agentului hidraulic(ulei hidraulic)in rezervor sau s-a completat cu o alta calitate de ulei(fenomen care produce spumarea si de aici micsorarea gradului incompresibilitate a uleiului. REGULA>intotdeauna se da afara tot uleiul si se pune aceeasi calitate(TIP).Lucrarea se executa in cadrul unui SERVICE autorizat care asigura calitatea lucrarii efectuate,cu garantie si-n urma probelor de anduranta.Normele de securitate in trafic rutier pe drumuri publice>defectiuni si anomalii la sistemul de directie ,frinare atrage dupa sine sanctiuni f. grave-drastice,conform legislatiei rutiere in vigoare(R.A.R),punind in pericol viata tuturor participantilor in trafic si pietonilor...suspendarea permisului auto,certif inmatriculare,dosar penal,amenda contraventionala....etc,etc Link to comment
Ion_Bumbu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Sint cei mai in masura sa raspunda: http://www.daciaclub.ro/index.php?s=440 ... owforum=18 Daca nu gasesti nimic despre ea , cauta si la Logan . Daca nici acolo pune o intrebare . Grig Link to comment
vitamina Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Nu sunt nebun sa merg cu probleme la directie!Mi s-a intamplat de vreo 2 ori cand am m-am intors din Timisoara catre Pitesti.Poate este un defect la inceput si de asta am intrebat!Multumesc oricum! Link to comment
Recommended Posts