Mircea Man Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Am gasit aceasta schema de amplificator pe un forum si m-am mirat ca poate fi asa ceva pe un site de specialitate: va rog sa-mi spuneti daca schema este corecta sau este o schema gresita.Multumesc. Link to comment
Mircea Man Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 D-le TESSLA,eu nu sunt electronist de meserie ci doar amator,de meserie sunt profesor de vioara.In 40 de ani de cind am acest hobby am construit multe amplificatoare,mai ales din revista "Tehnium".Dati-mi voie sa fiu "mirat" de modul in care este construit etajul de intrare,anume:semnalul de intrare este aplicat pe baza tranzistorilor T1 siT2,care sunt alimentati la + si - direct,nu prin rezistente,ca in alte scheme similare.Aratati-mi dvs.care este traseul semnalului mai departe,spre VAS.Multumeac. Link to comment
c_anicai Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 schema pare ok, e o configuraţie niţel mai complexă. Link to comment
Ion_Bumbu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Pai sint 2 etaje diferentiale, unu cu PNP altul cu NPN urmate de 2 amplificatoare cu baza comuna , unu cu PNP celalalt cu NPN.E un pic mai complicata da pare OK la prima vedere.Grig Link to comment
Sharky Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Nu m-as complica cu ea. E asa mai din topor. S-ar putea sa mearga, dar as recomanda si o protectie la scurt si un etaj driver pt finali. Or fi ei mosfeti, dar la frecvente mari capacitatea din grila trebuie incarcata in timp util.Te rog ataseaza o varianta mai lizibila. Link to comment
indy666 Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Te rog ataseaza o varianta mai lizibila. Link to comment
Recommended Posts