Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv lcd Sony kdl32l4000

plasma

Recommended Posts

Am tv-ul din titlu, perfect functional, dar cu o problema de imagine, ciudata, pe care nu am mai intalnit-o pana acum, la nici un lcd. Imaginea se vede dublata pe verticala, iar in partea superioara si cea inferioara a panelului e intoarsa pe o portiune de 3cm, de zici ca e un tv CRT cu ceva condensatori uscati in cadre. :nebunrau: Am verificat cam tot ce se poate verifica la un astfel de lcd si nu am gasit ceva in neregula-tensiuni, capacitati, contacte, etc. Am verificat in amanunt LVDS-ul si conexiunile cu panelul si nu am gasit nimic. La fel face si cu semnal extern pe orice intrare. Unii pe care i-am cosultat au dat un vedict simplu : panelul. A mai avut cineva o asemenea problema, a putut s-o rezolve intr-un fel ? :jytuiyu Panelul este LTY320AB01, iar LVDS-ul Y320AB01 1C2l V.01 Orice idee serioasa, e de bun augur si multumesc anticipat pentru ea. :aplauze

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• codrut

4

• geoky

4

• marcel2006

2

• plasma

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 9 months later...
Guest comanas

salut, ai gasit vreo rezolvare la acest tv? sunt in aceeasi situatie,am un kdl l4000 care se desincronizeaza pe verticala,o seara buna!de vina este modulul lvds sau t-con board,am cautat pe net ,toti posesorii de sony din 2008-2009 se plang de acest defect,numai bine!post-18737-139829336318_thumb.jpg

post-18737-139829336457_thumb.jpg

• 9 months later...

Am si eu un TV Sony cu un display defect LTY320AB01 din cate vad nu se gaseste?Atasez poza in partea de sus se vede bine imaginea dar restul mai intunecat si cu linii verticale. Eu zic ca displayul este de vina?

post-13551-139829477483_thumb.jpg

• 2 months later...
  • 2 months later...
Guest fcmsimeria83

Buna ziua,Am si eu o problema cu acest model de Sony KDL-32L4000. Al meu merge 20-30 de secunde, incepe si tremura imaginea si apoi apare ecran negru. L-am dus la un mester si a zis ca are un neon de la ecran care face figuri si ca ar trebui schimbat, dar el nu se baga ca ii foarte complicat. Ma poate ajuta cineva in sensul asta. Din pacate nu mai gasesc nici ecran sa cumpar, si am inteles ca e si foarte scump.Mersi mult.

• 3 weeks later...

am si eu un tv sony cu acelasi defect si as dori sa stiu daca acest display se repara si sa-l intreb pe D-ul comanas unde se pune acel semireglabil pentru functionarea tv-ului cat de cat.

poate sa-mi spuna si mie cineva ce reprezinta linia rosie intrerupta postata de domul comanas?este traseul care trebuie refacut?iar semireglabilul trebuie pus in zona marcata cu galben?

d-le ,,plasma,,cum a-ti rezolvat problema la acest tv?am si eu un sony cu acelasi defect.

din pacate nu am rezolvat LCD ca clientul a zis ca a fost fulgerat si intradevar asa e , deci in concluzie nu am gasit alt display inca il am la mine dar nu stiu cum sa il rezolv!!
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Va rog un ajutor in identificarea valorii rezistentei RD 24 inseriata cu RD 125 ,unde a zis dl Comanas sa se conecteze potentiometrul de 1Mohm.Cine are acest modul si este bun sa-mi spuna valoarea ei ohmica.Multumesc !