plasma Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Am tv-ul din titlu, perfect functional, dar cu o problema de imagine, ciudata, pe care nu am mai intalnit-o pana acum, la nici un lcd. Imaginea se vede dublata pe verticala, iar in partea superioara si cea inferioara a panelului e intoarsa pe o portiune de 3cm, de zici ca e un tv CRT cu ceva condensatori uscati in cadre. Am verificat cam tot ce se poate verifica la un astfel de lcd si nu am gasit ceva in neregula-tensiuni, capacitati, contacte, etc. Am verificat in amanunt LVDS-ul si conexiunile cu panelul si nu am gasit nimic. La fel face si cu semnal extern pe orice intrare. Unii pe care i-am cosultat au dat un vedict simplu : panelul. A mai avut cineva o asemenea problema, a putut s-o rezolve intr-un fel ? Panelul este LTY320AB01, iar LVDS-ul Y320AB01 1C2l V.01 Orice idee serioasa, e de bun augur si multumesc anticipat pentru ea. Link to comment
adi sony Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Necesita inlocuire panel. Link to comment
paull00 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Trebuie desfacut panelul si daca are drivere laterale se repara prin refacerea contactelor(se trag fire) la driver-ul respectiv. Link to comment
Guest comanas Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 salut, ai gasit vreo rezolvare la acest tv? sunt in aceeasi situatie,am un kdl l4000 care se desincronizeaza pe verticala,o seara buna!de vina este modulul lvds sau t-con board,am cautat pe net ,toti posesorii de sony din 2008-2009 se plang de acest defect,numai bine! Link to comment
marcel2006 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Am si eu un TV Sony cu un display defect LTY320AB01 din cate vad nu se gaseste?Atasez poza in partea de sus se vede bine imaginea dar restul mai intunecat si cu linii verticale. Eu zic ca displayul este de vina? Link to comment
Guest comanas Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 da e de la display,eu am remediat cu un semireglabil de 1M ,ramane o dunga fina orizontala,atasez poza ,succes! Link to comment
Guest fcmsimeria83 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Buna ziua,Am si eu o problema cu acest model de Sony KDL-32L4000. Al meu merge 20-30 de secunde, incepe si tremura imaginea si apoi apare ecran negru. L-am dus la un mester si a zis ca are un neon de la ecran care face figuri si ca ar trebui schimbat, dar el nu se baga ca ii foarte complicat. Ma poate ajuta cineva in sensul asta. Din pacate nu mai gasesc nici ecran sa cumpar, si am inteles ca e si foarte scump.Mersi mult. Link to comment
codrut Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 am si eu un tv sony cu acelasi defect si as dori sa stiu daca acest display se repara si sa-l intreb pe D-ul comanas unde se pune acel semireglabil pentru functionarea tv-ului cat de cat. Link to comment
gabiz_ro Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Vezi poate e ca aiciviewtopic.php?f=17&t=108597 Link to comment
codrut Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 d-le ,,plasma,,cum a-ti rezolvat problema la acest tv?am si eu un sony cu acelasi defect. Link to comment
codrut Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 poate sa-mi spuna si mie cineva ce reprezinta linia rosie intrerupta postata de domul comanas?este traseul care trebuie refacut?iar semireglabilul trebuie pus in zona marcata cu galben? Link to comment
codrut Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 stie cineva cum pot sa-l contactez pe d-ul Comanas? Link to comment
marcel2006 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 d-le ,,plasma,,cum a-ti rezolvat problema la acest tv?am si eu un sony cu acelasi defect.din pacate nu am rezolvat LCD ca clientul a zis ca a fost fulgerat si intradevar asa e , deci in concluzie nu am gasit alt display inca il am la mine dar nu stiu cum sa il rezolv!! Link to comment
Guest comanas Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 scuze pentru intarziere .aceasta e o posibila solutie... Link to comment
geoky Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Va rog un ajutor in identificarea valorii rezistentei RD 24 inseriata cu RD 125 ,unde a zis dl Comanas sa se conecteze potentiometrul de 1Mohm.Cine are acest modul si este bun sa-mi spuna valoarea ei ohmica.Multumesc ! Link to comment
Recommended Posts